| Criss_2263 a întrebat:

am si eu o dilema. am doar 15 ani si am o problema cu mancarea. mananc mancare foarte rar ( odata la cateva zilebig grin) in rest mananc doar fructe si legume... imi va afecta sanatatea? k nu manac si alceva? are vreo legatura cu faptul ca mi se face mai mereu rau si ma simt mereu slabita si obosita?

Răspuns Câştigător
| victoria_8973 a răspuns:

Si eu aveam probleme din astea. Si am fost la medic si mi-a zis ca oate afecta sanatatea. Incearca sa mananci macar de 2 ori pe zi (omite cina mai bine). Stii ce se spune, pofta vine mancand... incearca si tu. Nu te forta insa. Daca tot nu vrei atunci mai bine lasa, sa nu ti se faca rau. Si iti mai dau un sfat, intre mese, mai bine nu manca nimic, ca sa ti se faca foame pana la a doua masa. La mine a mers. Succes.

P. S. Si eu ma simteam slabita, dar dupa aia ma simteam mai bine.

5 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, e foarte posibil sa-ti afecteze sanatatea. Mai bine alege o mancare sanatoasa si fa-ti program. Incearca sa mananci la ore fixe. Vei vedea ca intr-un timp foarte scurt organismul tau se va obisnui sa manance la orele alea si chiar ti se va face foame in jurul ore la care trebuie sa mananci. O sa te simti mult mai bine! Multa sanatate!

| marsy a răspuns:

Trebuie sa maninci la timp. chiar kit de putin da maninka.

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Aoleu! Normal ca iti afecteaza sanatatea.Ai sa cazi pe strada mai tarziu.Sincer,fa ceva! Mergi la un doctor.Nu e normal sa mananci asa.Ai grija de tine!happy

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Aoleu! Normal ca iti va afecta sanatatea.Ai sa cazi pe strada pe la 20 de ani, dragahappyDaca ai s-o tii tot asa, ai sa faci ceva probleme la stomac.SA AI O VIATA FRUMOASA:*

| loredana_4626 a răspuns:

Trebuie sa mananci si mancare nu zic ca nu sunt si fructele sau legumele bune dar trebuie sa mai si mananci parerea mea