| -=AleCS=- a întrebat:

am si eu o dilema. care e mai bun dintre: Xbox 360, Play Station 3 si Nintendo Wii? voi ce ati alege si de ce? happy multumesc not worthy

Răspuns Câştigător
| cheloo74 a răspuns:

Vezi ca Juniper si mlm habar nu au ce vorbesc. Diferentele intre xbox si PS3 sunt doar la jocuri exclusive care apar doar pe una din cele doua. Grafica e aceeasi desi gurile zic ca ar fi diferente trebuie sa fii fanatic ca sa le vezi si sa conteze asa de mult. PS3 NU se poate moda=ai nevoie de jocuri originale. Nintendo WII este inferior la grafica, nu are cine stie ce titluri dar este mai fun de jucat pe el datorita controlului.
Am xbox 360 de un an de zile si sunt foarte multumit de el. Daca ai intrebari si vrei detalii poti da un mesaj privat cu un ID si eventual discutam pe mess. Am si PS2 si in general stiu destule despre console ca sa te lamuresc.

6 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Playstation 3 deoarece are o varietate mare de jocuri exclusive, poti downloada de pe psn demouri la jocuri si multe altele. Are un hw mai bun decat xbox sau wii. happy

| juniper a răspuns:

Nintendo Wii se sparge televizorul si e prea sensibil, Xbox nu stiu cum se foloseste, mai bine playstation 3 poti sa-l decodezi si sa joci jocuri.

mlm
| mlm a răspuns:

Cu siguranta play station 3 este mai de actualitate, x boy si nintendo sint de copii de gradinita, pe play station poti juca jocuri mult mai adevarate, in comparatie cu cele de copii mici, dar fiecare este dator sa faca ce vrea, fiecare cu parerea sa.

| -=AleCS=- explică:

Poi pe mine m-ar interesa cv ce pot sa gasesc jocuri de downloadat de pe net... nu sunt genul care sa dea sutele de lei pe un joctongue... adica. daa. nu merita... zic eu... ca vezi bine e original chatterbox si? cu ce e mai bun ca si unul de pe net?straight face

| -=AleCS=- explică:

Bai anonimule sunt de acord cu tine dar eu fac pariu pe ce vrei ca si tu furilaughing
nu imi zi ca plateste 0. 75 euro centi pe fiecare melodie pe care o scoti si ca platesti 10 euro pe un film de 2 ore si mai ales nu dai 59. 99 euro pe un joc original ci cand ai ocazia le iei moca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" daa. nu merita... zic eu... ca vezi bine e original si? cu ce e mai bun ca si unul de pe net?" bai copile dar nu te gandesti si la cei care au muncit sa il faca nu e vb ca ce are ala de pe net sau nu ci ca oamenii aia au muncit ca sa le furi tu jocu firial dracu de roman cu mentalitate de ciordel

Întrebări similare