Hei Angelo:*! Ce poveste.Si mie mi s-a intamplat cam acelasi lucru cu un baiat. Certurile dintre voi doi intareau relatia.Nu conteaza parerea nimanui despre relatia voastra, conteaza ca va iubiti.Imi pare rau sa iti zic dar este si vina ta.Nu trebuia niciodata so lasi sa plece de langa tine.Bine,acum ce a fost a fost, ce va fi va trece.Conteaza ca o iubesti si ea pe tine.Eu cred ca ea numai are incredere in tine si ca probabil isi asculta parintii.Parinii ei nu inteleg dragostea ta pentru a deoarece voi va certati intruna iar ea suferea.Probabil ea vrea sa fie cu tine dar ii este frica de parera parintilor si de tipul cu care e.Nu prea cred ca il iubeste pe acest tip, probabil a fost cu el numai ca sa te uite pe tine.Tu ar trebui sa te bagi in seama cu ea. Vorbeste cu ea mai mult, deschide subiectu despre dragoste, ajut-o.Momentan fii alaturi de ea ca simplu prieten. Apoi dupa ce isi va recapata increderea in tine probabil veti fii din nou impreuna.Iti urez multa bafta si sa ai grija:*
Deci din tot ce spui am inteles ca ea te yubeste insa atc cand te evita din punctul meu de vedere o face pentru ca se gandeste uneori daca face bine ceea ce face daca chiar te mai iubeste...cel mai bine este sa vb cu ea si sa o intrebi verde in fata ce sentimente are pentru tine... spunandu-i ca aceasta durere pe care banuiesc ca o simti nu o mai poti suporta
patrizia696 întreabă: