| ello a întrebat:

am si eu o dilema... sunt best friend cu o fata de 3 ani.sa-i zicem laura. Ne intelegeam foarte foarte bine, eram ca doua surori dar anul acesta a inceput sa minta rau de tot, e din ce in ce mai geloasa si se supara pe mine din orice chestie. Tot anul acesta a mai aparut o fata sa-i zicem maria.Ne intelegem foarte bine si nu minte deloc. Eu urasc minciuna. Acum ce sa fac sa inchid ochii la minciunile laurei sau sa petrec mai mult timp cu maria si sa renunt la laura? chiar nu stiu ce sa fac.Multumesc!

6 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Poarta o discutie serioasa cu Laura, intreab`o calm ce se intampla, ce o deranjeaza atat de mult la tine, ce o face sa minta si daca mai vrea sa fiti prietene. Daca nu ajungeti la nicio concluzie, atunci apropie`te mai mult de Maria. Oricum, daca faci asta, s`ar putea ca si Laura sa`si dea seama ce a pierdut si sa isi doreasca din nou sa fie prietena ta.

| Moov a răspuns:

Sfatul meu? Păăăi,eu sunt o persoană mai. diferită, adică, şi eu am o prietenă foarte bună BFF.ne cunoaştem de 11 ani.de la grădiniţă să zic aşa.Bun şi eu personal dacă e să ma cert cu ea.şi o fac foarte des.mereu ne împăcăm discutând deschis,dacă chiar îţi e best friend,ar trebui să te inteleagă,eu una i-aş zice ce am pe suflet,că mă deranjeaza că minte,iar în legatură cu această Maria,ei bine,nu ai niciodată destui prieteni,îţi sugerez să îţi petreci timp şi cu ea,dar nu renunţa la Laura, încă mai sunt speranţe, dacă tu însemni ceva pentru ea, te va asculta si probabil îţi va respecta judecata...nici eu nu suport minciuna,deci,pe scurt,faci ce crezi,totul se rezolvă până la urmă.De exemplu am avut eu o prietenă foarteee bună pe mess.şi m-am certat cu ea,urât de tot,nu credeam ca o să mă mai împac cu ea never ever,şi fii atentă, ea s-a întors la mine acum câteva zile, după 5-6 luni timp în care am fost certate,şi dacă este cazul sa o "pierzi" pe Laura,zic eu că nu e nicio problema, lumea este mare, plus că există şi această Maria care te poate face să treci peste greu. Sper că te-am ajutat sau măcar ţi-am ridicat puţin moralul.

| stefygirl a răspuns:

In primul rand cati ani aveti? Trebuie sa stiu asta ca sa stiu ce sa-ti raspund

| butterflyeffect0000 a răspuns:

Eu as spune sa incepi sa o cunosti mai bine pe Maria si sa ol asi pe Laura in pace.Ca tot ia o sa vina la tine odata si odata. Sfatu' meu!

| ello explică:

14 ani big grin

| FenderBender a răspuns:

"best friends" nu gasesti la orice colt de strada happy. sfatul meu este urmatorul: Vorbeste cu prietena ta Laura. Intreab`o de ce s-a schimbat asa dintr`o data, ce s-a intamplat si daca are un motiv anume sa fie geloasa si suparata pe tine. Vorbeste cu ea si incearca sa afli. Acum, despre fata asta Maria. poti fi prietena si cu ea, dar nu inseamna ca trebuie sa renunti la, Laura. Puteti iesii toate trei. puteti fi toate trei best friends. Dar mai intai vorbeste cu laura si vezi ce se intampla cu ea. poate trece printr`o perioada "mai grea" sa zicem si ii este jena sa vorbeasca despre asta. Ofera`te sa o asculti happy