| Roooxaneeelllll a întrebat:

am si eu o intr adica doua (pentru fete):dau funda promitbatting eyelashes Daca de revelion ma imbrac intr-o bluzita verde, bolerou, curea, pantofi negri ar fi potrivit pentru aceasta seara? si daca m-as imbraca asa ce culoare ar trebi sa-mi fac unghiilebatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

De ce nu? e destul de dragut... ai putea sa-ti faci un franchi, sau sa ti le vobsesti cu un verde exact ca bluza, sau ai putea sa te dai cu un lac stralucitor. Dar cred ca franch-ul va fi cel mai dragut. apropo, te vei imbraca in pantaloni sau in fusta? Si pantofii sunt pe tocuri?

4 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

Depinde unde iti faci revelionul. E destul de ok, dar nu ai dat suficiente detalii...cureaua unde vrei sa o pui? Boleroul de ce culoare e? Si pe langa bluzita ce vrei sa porti? Fusta sau blugi?

| Roooxaneeelllll explică:

Bolereoul e negru, cureaua o pun la mijloc si imi iau colaanti negri si pantofii tot negritongue

| Roooxaneeelllll explică:

Pantofii au tocuri de 9 cm

| andreeatobiy a răspuns:

Eu sund buna la moda sunt mini top model asa ca spun sa iti faci unghiile negre as spune sa iti alegi alta tinuta cum ar fi ceva bej dar daca tu vrei asa unghiile vin negre bafta!