| FoXy a întrebat:

am si eu o intrebare.Acum fiind in toiu verii as vrea sa stiu ce culori se poarta? Deoarece in revista nu gasesti mai nimic in fiecare gasesti alta idee, vreau sa stiu parerile voastre.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit in multe locuri ca se poarta combinatia alb-roz.Culori deschise(galben, portocaliu etc), culori vii, in combinatii.Se mai poarta palariile mari, care te feresc de soare, gentile iarasi xxl, ochelari mari de soare, tocurile platforma(balerinii sunt cam out, cred, dar asta nu inseamna sa nu-i porti daca te simti bine in ei), machiajul pe timpul zilei sa fie cat mai simplu posibil, doar mascara si putin gloss, poate si putina pudra, nicicum fond de ten pe caldurile astea, eventual unul cu textura foarte usoara.Acuma depinde si de ce culori iti plac tie, cu care te simti tu bine.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Vara intotdeauna se poarta culorile deschise: alb, bej, crem, verde deschis, albastru deschis, etc.
Ca material: cele vaporoase (excelent pentru rochite), in, bumbac subtire, etc.
Pa, pa.

| JustMeFlory a răspuns:

Depinde si u ce iti sta tie bine! Vara asta e permis jocul de culori! Adica cu cat combini mai multe culori cu atat mai bine.De ex:mov, gri, albastru, galben, roz.se mai poarta si foarte mult imprimeurilehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culori deschise galben, portocaliu, alb, verde, depinde si de preferintele tale daca nu-ti place o culoare nu inseamna ca trebuie s-o porti fiindca e la moda, nu? ciao

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai in TREND culori sunt verde-galben...pentru zi... iar pentru noapte negru-alb

| REMiXDJ a răspuns:

Poi daca vrei sa vezi ce se poarta, intra pe hi5 la mine, http://DJMUSICMP3.hi5.com, si ai sa gasesti un id al unei fete de o sa ramai uimita de ce haine dragute are si de bun simtz.// are mai multe hi5-uri, unul e barbiella, barbie, etc.