| uningermik a întrebat:

Buna!
Am si eu o intrebare adica o rugaminte vreau si eu un sfat adica nu stiu ce sa fac cu prietenu meu sunt de 5 luni de zile cu el la inceput era totu bine si frumos venea la mine(nu locuim in acelasi oras)Ne vedeam de 2-3 ori pe saptamana.Eu am fost plecata la bunici o saptamana si intr-o seara m-a inselat cu una.Cand m`am intors mi-a spus ca a fost cu aia.Bine asta a trecut l`am iertat ca tin foarte mult la el. Dar faza e ca de o bucata de vreme se poarta ciudat nu imi raspunde la tel, nu mai vine pe la mine, tot timpu e prea ocupat sa vorbeasca cu mine.Nu stiu ce sa fac il iubesc si nu vreau sa il pierd.

Prietenele mele imi spun sa ii dau papuci ca nu merita sa isi bat joc de mine. Dar de fiecare data cand incerc sa ii spun ca nu vreau sa mai fiu cu el nu pot ma opreste ceva nu ii pot spune...
Ajutati`ma va rog...

Astept sfaturile voastrecryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Strategia favorita a baietilor
Nu vor sa iti dea papucii direct asa ca te fac sa renunti tu de bunavoiechatterbox
Si pana la urma vei renunta.Pentru ca asta numai relatie nu e, sincer vorbind nu te merita.Il iubesti, e normal sa te doara despartirea, dar uneori un sfarsit e calea spre un nou inceputwinking

1 răspuns:
| Elena1234456 a răspuns:

Ar fi bine sa discuti serios cu el, sa vezi si tu ce vrea de la tine.