| ciufiXXXXXX a întrebat:

Buna!

Am si eu o intrebare. Am 14 ani si as vrea sa stiu de la cati ani ar trebui sa incep sa folosesc lotiuni tonice, creme, etc?

Pana acum in fiecare seara ma spalam pe fata cu gel de curatare aplicam o lotiune tocica dupa care o crema, dar am vazut ca anumite persoane spun ca este prea devreme. Voi ce spuneti? Multumes:*

3 răspunsuri:
| SyMy24 a răspuns:

Intr`adevar este cam devreme mai ales daca acele produse contin alcool care face rau pielii... eu zic sa mai lasi sa treaca o vreme. Dar daca vrei sa iti faci o rutina de ingrijire ti-as recomanda sa iti cureti fata seara, inainte de culcare, cu ulei de masline (pui putin pe o discheta demachianta) pentru ca ajuta foarte mult: hidrateaza, curata si la mine amelioreaza si cosurile :X si, in plus, este foarte natural.

Bye bye!

| Vάℓєяἷล a răspuns:

Cacta eu dam folosesc.ș pîn cînd nu mi s-o întîmplat nimic.
decizia ta-dac vrei foloseste dac nu ap nubig grinbig grin:sadK)

| ZuzyGirl a răspuns:

Si eu tot 14 ani am si pot sa zic ca da, e cam devreme sa folosesti atatea cosmetice deodata. Daca ai probleme cu tenul iar ele sunt benefice pentru acele probleme, foloseste-le in continuare.Eu folosesc doar un gel de curatare, foarte rar creme sau lotiuni intrucat eu nu am probleme cu tenul. happy