Fa sport. eu am facut karate si m.am dezvoltat foarte mult in perioada aceea. dar dupa ce m.am oprit am incetat si sa cresc. asa ca cel mai indicat e sa faci un sport continuu.
Fa sport. eu am facut karate si m.am dezvoltat foarte mult in perioada aceea. dar dupa ce m.am oprit am incetat si sa cresc. asa ca cel mai indicat e sa faci un sport continuu.
Buna`!
poti sa faci innot sau baschet
sj eu sunt scunda`...
acum sunt la baschet de cateva saptamani` inca nu se vede rezultatul dar pe parcurs`...
sa stii` ca unii baieti considera fetele scunde mult mai atragatoare`
si in fond nu conteaza inaltsimea conteaza ce ai in cap`
sj exista sj baieti mai scunzi destul de frumosi:
Sper ca ti-am fost de folos`!
b3 carefull and happy`>D:
încearcă să te întinzi la bara paralelă, eu mă întind de trei ani şi la 14 ani am 1. 85 normal
A şincă una mie fetele scunde îmi sunt pe plac şi la orce băiat sunt pe plac tot va fi ciki.
Baftă
Nu ai de ce sa iti faci probleme, pentru ca vei creste, doar daca mama/tata din familia ta sunt mai mici de statura atunci ai sanse mai mici sa cresti. Ca sa iti dau un exemplu si eu la varsta de... 17 ani eram pitic, dar intr-o vara am crescut 11 cm si uite ca acum sunt cel mai inalt din familie. Toate la timpul lor, dar daca ai ceva timp liber nu strica o miscare, ceva sport, ajuta mult.
anonim_4396 întreabă: