Si sa inteleg ca urma sa iti vina in astea 7 zile? Nu cred ca esti insarcinata (nu e nici exclus, pentru ca testele sunt concludente la 2 saptamani de la contactul sexual). Posibil sa iti intarzie din cauza postinorului. Are acest efect uneori. Sper ca stii ca postinorul nu se foloseste mai des de 1-2 ori pe an, altfel poate provoca mari probleme in organism. Daca il folosesti in mod curent, e posibil sa fie si de la asta, sa iti fi dat organismul peste cap. Mai stai cateva zile si mergi la ginecolog.
Pai daca la test a iesit ngativ. e posibil sa nu fi! dar sh astea te inseala cateodata! Mai bine du-te la un ginecolog! cred ca asta am sa fac si eu cat de curand! Nu e de joaca
Nu esti insarcinata, dar ai dereglarile normale dupa postinor (minim 6 luni foloseste prezervativ, fiindca ciclul tau nu va fi regulat si nici ovulatia previzibila). In plus, probabil ca facand sex neprotejat ai luat o infectie cu transmitere sexuala (posibil trichomonas) care este responsabila de scurgerea galbuie.
Buna! si eu am patit'o(q prezervativ q tot) am luat aceleasi pastile tot a doua zi! Daca ti'a venit in decurs de 7 zile inseamna k erai insarcinata, dar nu mai esti ai dat afara ovulul fecundat. daca nu ti'a venit inseamna k nu erai insarcinata! ai grija deoarece pastilele se ia doar in cazuri de urgenta si din cate stiu eu o data sau de 2 ori pe an! data viitoare protejeza'te! deci stai linistita k nu ai bebe mic!
Succes!
ale0409 întreabă: