Sa te combini cu el din mila, in niciun caz sa nu o faci. Incearca sa pari indragostita de "cineva", si sa pronunti mereu numele unui baiat (chiar daca nu exista). Si el cred ca o sa te intrebe cine e"x", iar tu spui ceva de genul "e posibil sa fie viitorul meu iubit" (adaugi si "ne placem amandoi, dar inca nu am inceput sa fim impreuna")...
Esti unul dintre cazurile happy.. dupa prietena mea se tine unul de 2 ani jumate si ii trimite mesaje in fiecare seara si i-a zis ca nu-l place.pai incerci sa-i explici si sa-i explici si sa-i explici pana ii intra in cap.. daca nu roaga un baiat sa iasa cu tine odata sa te vada el. poate isi da seama.succes.
Pai cum tu nu cred ca vrei sa-l pierzi ca prieten ar trebui sa vorbesti cu el, nu sa fugi de el.in cazul in care doar te place, nu e o mare problema, ai putea sa-i explici ca fete mai sunt pe lumea asta si sa fii blanda pentru ca respingerea ta ar putea sa-l supere putin; dk te iubeste. daca tii la el cu adevarat ca la un prieten ar trebui sa te indepartezi de el.pentru ca ii faci mai mult rau dk vorbesti cu elasta e parerea mea:*
take care!
Spune-i adevarul! daca accepti o sa ai remuscari si nu o sa te desparti de el pentru ca te vei simti vinovata! asa ca nu-i sa sperante pentru ca mai rau va fi succes :*
Nu-i da sperante si in niciun caz nu-l mai amana.Eu cred ca ar trebui sa-i spui adevarul ca il cosideri doar un bun prieten si ca o astfel de relatie cum o doreste el ar strica prietenia dintre voi.Il va durea sigur dar alta solutie nu ai, parerea mea!
Succes>
Cl mai bun rasp ar fi:sqza-ma ca nu iti pot accepta cererea de prietenie dar am pe altcineva si nu pot sa ma desp de el ptk suntem de f.mlt timp impreuna si ne iub.
ir3al întreabă: