anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Am pe cineva in lista de facebook,si atunci cand apare online sa zicem,prima data apare punctul ala verde, si dup 5 min sa zicem apare semnul telefonului.Eu nu inteleg. Daca apare asa, nu inseamna ca e la calculator? Mai exact vreau sa aflu ori e la pc sau pe tel sau tableta? Mersi mult.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este pe telefon si ii apare un fel de idle. Adica, iti apare ca de x min/ore nu a mai fost activ pe facebook.

4 răspunsuri:
| Dubstep33 a răspuns:

Salut! :* [Acum doar ma dau si parerea] Eu cred ca el este pe telefon si este tot odata si idle, si acolo scrie de cate minute, 5, 10 sau ceva big grin
Totusi sper ca te-am ajutat cu ceva laughing Bye!; D

| Gahbryella a răspuns:

Cand apare punctul verde da inseamna ca e dar de exemplu daca el a iesit acum punctul inca o sa mai apara vreo 3-4 minute dar el fiind iesit pentru ca asa apare iar daca e pe tel, dupa ce o sa iese dupa facebook o sa mai apara ca el este online inca vreo 10-20 min el nemaifiind online iar atunci cand apare telefonul el nu mai este pe facebook si acolo iti arata si de cat timp si telefonul asta apare acolo pentru ca el s.a logat dupa tel si din astahappysper ca ai inteles ceva din ce am zis eu aicibig grin..nu prea m.am exprimat cum trebuie dar am vrut sa fie cat mai clarhappy

| DaYannaDG a răspuns:

Buna.
Daca apare punctul verde inseamna ca este online/activ/prezent la discutie si ce mai vrei tu) chiar daca este pe telefon, tableta sau calculator!
In momentrul in care apare telefonul ala inseamna ca s-a delogat si este idle.
Intelegi? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dubstep33):

Pai sa zicem eu am lasat pc-ul aprins 2 zile la rand pe faceb, si el asa apare mereu verde dar dup 4 min apare sa zicem 15 min in dreptul numelui.Eu vreau sa aflu daca el sta numai pe telefon ceea ce mi se pare imposibil non stop numai pe telefon dar poate asa o fi cine stie.