| florentina25 a întrebat:

Am si eu o intrebare, am trecut a 8a si la anul intru la liceu, nu sunt prea buna la matematica si cum o sa dau examen mama vrea sa fac meditatii cu directoarea sc fiind profesoara de matematica dar e cam rea si cred ca o ma si bata daca nu inteleg ceva, deci ce parere aveti? Sa fac meditatii sau nu.

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Buna
Ar trebui sa faci meditatii la matematica pentru ca la anul` examenul o sa te omoare x_x.
Directoarea scolii nu are cum sa te bata pentru ca ea este platita sa iti explice.Nu are dreptul sa te bata. Daca nu vrei sa faci cu diectoarea scolii pentru ca este mai severa atunci fa cu alte profe/profi de mate de la tine din scoala sau intereseaza`te in alta parte.
Daca directoarea este severa tu nu o vei intreba ce nu ai inteles de frica urletelelor ei asa ca banii vor fi dati degeaba, aruncati in vant.Mai bine faci cu cineva cu care sa intelegi si asa vei sti ca banii ai au fost "investiti" cu cap si intr-un anumit scop.
Daca nu iti place matematica atunci sa dai la un liceu cu profil de filologie sau stiinte sociale.
La filologie faci multa romana, limbi straine, filozofie si logica.La stiinte sociale faci acelasi lucru doar ca faci multa istorie.
Sa nu dai nici la stiinte ale naturii daca nu iti place matematica pentru ca acolo faci fizica, chimie si mate.
Take care :*!

1 răspuns:
| justme1221 a răspuns:

In a 8-a nu e grea matematica daca te tii un pic de ea, pe semestrul 2 mai ales este de gradinita.Eu zic ca ar fi bine sa faci pregatire pentru ca si eu am facut pregatire cu o profesoara rea, dar fiind mai rea ii pasa de mine si m-a ajutat mult, extrem de mult asa ca du-te la pregatire ca nu da nimeni in tine daca o asculti si esti atenta la ce iti explica ea o sa vezi ca iti va folosi.Si chiar daca n-ai asculta-o nu o sa dea in tine. O sa vezi ca te va ajuta. Succes. Fundita?:X