Daca ai putea afla ce face el intre timp ai putea sa il lasi liber sa faca asta 2-3 saptamani si sa te convingi daca va repeta greseala. Mi se pare o risipa de bani si un obicei prost, dar fiecare cu gusturile si alegerile lui...Sa stii ca sunt sanse slabe sa se schimbe, cine te minte asa si poate ca te si inseala, nu se schimba usor. Dar cum nu cunosc persoana, poate pentru el nu e ceva asa important si ar pune pret pe iertarea ta. Oricum ai face, fii precauta si pana nu ai incredere in el nu face sex neprotejat, nu ai vrea sa te imbolnavesti ca sa ai certitudinea ca te-a inselat, nu?
Cred ca esti foarte mica, la varsta ta trebuie sa te preocupe mai mult scoala nu baietii care se duc la animatoare.
Da cati ani ai tu? sau el? mai dai o seansa ca asa suntem noi baietii mai gresim, o sa te inveti cu asta pe parcursul vietii.
Scuza-ma ca te intreb, dar cati ani ai? Apoi, poate o sa-ti pot raspunde la intrebare
Ceva e dubios sincer. din poza de la avatar nu ai mai mult de 11 ani. si ai prieten? care se duce la animatoare? dar el cati ani are? o doamne!
Sa stiti ca poza de la avatar e nepoata mea nu sunt eu Eu am 19 ani deci aia de la avatar intr-adevar e nepoata mea are 11 ani
Sa stiti ca poza de la avatar e nepoata mea nu sunt eu Eu am 19 ani deci aia de la avatar intradevar e nepoata mea are 11 ani