Mda,ai dreptate.Depinde si ce intelegem prin cuvantul frumusete.Nu stiu, probabil ca toti avem ceva special, partea distinctiva si frumoasa.In orice caz, oameni insuportabili exista!
Depinde...Toti suntem frumosi in felul nostru. De exemplu noi 2 putem avea o parere diferita despre o persoana: eu zic ca acea persoana e frumoasa, pe cand tie ti se pare ca e urata. Toti oamenii ii vad pe ceilalti diferit Daca cineva te vede urat, inseamna ca esti urat pentru el, nu pentru toata lumea!
Mie sincer mi se pare penibila faza asta cu "toti suntem frumosi in felul nostru". Da, normal ca toti avem ceva sublim in noi [ sau cel putin ar trebui ], dar daca vei face referire si la frumusetea fizica, am avut eu in generala o colega cu fata de spate de autobuz. E imposibil sa vezi pe cineva cu un aspect respingator si sa crezi cu tarie ca da, toti suntem frumosi!-.-
Si eu am aceeasi parere, fiecare e frumos in felul lui... depinde cine priveste!
Buna!
Fiecare om e special in felul lui. Depinde cum privesti. Unii oameni pot cataloga o persoana ca fiind ''urata'' doar pentru ca are acnee sau ceva de genul asta si una e ca persoana sa aiba chiar un aspect respingator.
Pa, pa!
ewen întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: