| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

Am si eu o intrebare "banala" ca sa zic asa. Exsista fete (de fapt oameni) urati? Eu cred ca toti suntem frumosi in felul nostru, voi ce credeti?

5 răspunsuri:
| Northern a răspuns:

Mda,ai dreptate.Depinde si ce intelegem prin cuvantul frumusete.Nu stiu, probabil ca toti avem ceva special, partea distinctiva si frumoasa.In orice caz, oameni insuportabili exista!

| GigiPeFrontiera a răspuns:

Depinde...Toti suntem frumosi in felul nostru. De exemplu noi 2 putem avea o parere diferita despre o persoana: eu zic ca acea persoana e frumoasa, pe cand tie ti se pare ca e urata. Toti oamenii ii vad pe ceilalti diferitwinking Daca cineva te vede urat, inseamna ca esti urat pentru el, nu pentru toata lumea! big grin

| Evelyn666 a răspuns:

Mie sincer mi se pare penibila faza asta cu "toti suntem frumosi in felul nostru". Da, normal ca toti avem ceva sublim in noi [ sau cel putin ar trebui ], dar daca vei face referire si la frumusetea fizica, am avut eu in generala o colega cu fata de spate de autobuz. E imposibil sa vezi pe cineva cu un aspect respingator si sa crezi cu tarie ca da, toti suntem frumosi!-.-

| denykiss a răspuns:

Si eu am aceeasi parere, fiecare e frumos in felul lui... depinde cine priveste!

| LorenaAnca a răspuns:

Buna!
Fiecare om e special in felul lui. Depinde cum privesti. Unii oameni pot cataloga o persoana ca fiind ''urata'' doar pentru ca are acnee sau ceva de genul asta si una e ca persoana sa aiba chiar un aspect respingator.
Pa, pa!

Întrebări similare