1.Am auzit ca trebuie sa ai un instrument pentru a intra la liceul de muzica, nu conteaza neaparat vocea daca ai un instrument!
2. Timida? Pai cu cantatul eram si eu foarte timida,nu puteam canta in fata cuiva,ma inroseam toata,apoi am inceput incetul cu incetul sa mai cant,unora le place,altora nu,nu sunt nici eu foarte infipta, doar cu prietenii, cu strainii sunt cam rusinoasa, deci incearca sa-ti infigi temerile de a vobi cu cineva, gandeste-te ca nu ai ce pierde!
Bafta! Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Nu se poate sa vorbim in privat!
Deci la problema 2, poti sa incerci sa fi putin mai rebela,nu prea mult pentru ca te vor crede o increzuta si mare fitoasa,mai incearca sa incepi sa vorbesti! Eu sunt foarte vorbareata cu colegii si poate unii dintre ei ma cred fitoasa,sunt si amuzanta, imit coolegii ceea ce unora li se pare amuzant, incearca sa vorbesti cu ei, sa le arati ca esti o super fata!
Bafta Adreea, pup! :*
Pentru a intra la un liceu de arta[muzica] trebuie sa ai o voce frumoasa sau sa canti la un instument sau sa stii picta sau ceva legat de arta. P.S. la liceurile astea nu intra numai cei cu adevarat talentati. Ca sa nu mai fii timida trebuie sa nu iti pese daca vei spune ceva gresit oricine greseste ca nu suntem perfecti.
liana555bgd întreabă: