Cica 13-14 ani atunci sti ce e dragostea . m ' am amuzat putin. Da intr-adevar Dragostea nu are varsta ' poti sa iti gasesti un prieten si la 13 ani daca vrei ...asta nu inseamna ca atunci sti ce e dragostea '! dragostea iti dai seama cand dai de greu si de bine si esti destul de matur sa le depasesti. la 13-14 ani daca esti fata si te intreaba prietenu '' vreau sa facem sex'' te panichezi pentru ca nu ai varsta necesara si nici puterea pentru a lua o decizie atat de dificila. altfel calculezi treaba cand esti Mai matura mai cu capu pe umeri! PS: Dragostea nu are varsta!
Pentru o relatie serioasa, pentru cei care vor o iubire matura as spune 18-20 de ani. Aici deja nu mai e mare problema cu diferenta de varsta. Una e sa ai 18 -20 ani si sa iesi cu un baiat de 23 - 25 si altceva e sa ai 13 - 15 ani si sa iesi cu unul de 18 - 20.
Pentru o iubire naiva 16-17 ani cred ca e bine. Dar trebuie sa ai grija cine e partenerul ca sa nu suferi. De preferat e sa iti gasesti sufletul pereche pe la 16-17 ani dar de multe ori la varsta asta suferi o deziluzie dupa care iti revii la varsta iubirii mature pe care am mentionat-o mai sus.
Eu cred ca pe la 16-17 ani, eu acum am aproape 18 ani si am un iubit si este o relatie serioasa, dar daca iti faci prieten la 13 ani n`o sa mearga relatia probabil maxim o luna! Spun din propria experienta! Orcum faci ce vrei si tu deciziSi ar trebui sa ai si un prieten foarte bun, in caz e ceva sa te sfatuiesti cu el cine stie in ce situatie vei avea nevoie
In zilele de azi nici nu mai conteaza, in orice caz nu mai de vreme de 10-11 ani, de la 11 ani in sus.
PaulaJy întreabă:
BUCURROBERTA întreabă: