Problema este ca ei deja i-a intrat in cap ca tenisul nu te va ajuta si ca este o pierdere de timp. Oricat de bun esti, chiar daca te va vedea jucand, va gasi un motiv sa se convinga si ulterior, sa te convinga, ca aceasta activitate nu isi are sensul. Sfatul meu este sa nu iti pui toate speranta in chestia asta. Cel mai probabil si daca te vede iti va spune sa renunti. Si nu pentru ca nu ai fi bun, ci pentru ca ea nu este de acord cu acest hobby.
I-ai dat argumentele tale, ai persitat. Din punctul meu de vedere nu cred ca mai poti face altceva pentru a o convinge si nici nu cred ca iti va aduce mare beneficiu daca vei continua pe drumul asta. Mai bine iti axezi energia in alta parte, pe o alta alternativa, de exemplu, cum sa o convingi ca banii nu sunt o problema. Eventual, iti poti pune de-o parte din banii de buzunar pe care ii primesti de la parinti pentru antrenamente.
Iar daca nici asa nu merge, pentru binele tau si al ei, sa inchei discutiile despre tenis. Tu iti vezi de treaba ta, ea de a ei, cand ai antrenemente te duci fara sa creezi discutii.