| aliyo a întrebat:

am si eu o intrebare:Ce sa fac daca imi cade parul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand Uleiul Hemel, acest ulei are rezultate la fel de bune in caz de alopecie ( caderea acuta a parului) provocata de stres, in cazul firelor crapate, despicate si degradate, precum si in aproape toate problemele de neinvins ale parului.
Are in compozitia sa, vechea planta medicinala SALVIA, care regenereaza firele subtiri si revitalizeaza radacina lor. CINEOLUL, un extract al busuiocului, care opreste craparea, inflorirea si caderea parului, sterilizandu-l deoarece este un bun antiseptic. ROZMARINUL, stimuleaza cresterea parului, opreste caderea si il curata de matreata. Foarte eficient, regenereaza in egala masura si radacina si tulpina firului de par. Taninii din compozitie echilibreaza functionarea glandelor sebacee, astfel incat parul gras se va ingrasa mai putin, iar parul uscat va primi un optimum de grasime. Extractele din plante medicinale, hidrantii naturali, confera pielii hidratarea necesara.
MOD DE APLICARE : se aplica pe pielea capului, la radacina parului, cu câteva ore inainte de spalarea parului, facand un masaj cu miscari circulare. Se poate folosi si ca masca de par. Acest ulei este foarte apreciat si pentru modelarea parului, se foloseste in loc de geluri, spume, spray-uri. La vopsirea parului puneti citeva picaturi de ulei in vopsea. Pentru par uscat, dupa spalarea parului aplicati ulei pe vârfurile despicate ale parului. In cazul persoanelor cu probleme mostenite sau par extrem de uscat, este de dorit ca parul sa fie impachetat si lasat peste noapte.
Incercati! Funda?

5 răspunsuri:
| Lucinca a răspuns:

Lipestel cu scocibig grin

| MMihai a răspuns:

Să te tunzi cât mai scurt și să vorbești și cu un medic de specialitate.

| MyEssence a răspuns:

Iti poti taia varfurile firelor de par si el se va regenera incetul cu incetul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu te mai stresa, asta este o cauza.Un tratament:freaca parul cu ulei de ricin si clatesti cu apa.Sau ia de la plafar samponul Corona cu Henna! Matusii mele i-a facut bine.AA...si nu te mai stresa! Funda?

| Blooo_6608 a răspuns:

Lipeste-l inapoi straight face