| krisstian a întrebat:

Bunahappyam si eu o intrebare cine ma poate ajuta?
Acus implinesc 1 an de zile cu iubita mea, ce surpriza sa-i fac in aceasta zi? va rog frumos ajutati-ma, vreau ceva original, mersi

6 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Pregateste-i cina. Du-o la un film, cumparai un lantisor.
http://www.lovesecrets.ro/idei.html

| krisstian explică (pentru LostInBubble):

Mersi.dar astept alteva...mai original

| krisstian explică (pentru LostInBubble):

Mersi,dar vreau ceva mai original, nushtiu mi se pare banal

| alinuta1994 a răspuns:

O cina romantika si ca cadou cred ca ar fi foarte dragut un trandafir si un album cu poze de ale voastre impreuna.

| EUBMV89 a răspuns:

Ai putea sa petreci o zii intreaga cu ea, sa o duci la cinema, sa va plimbati prin oras, dar ca si cum ai fi uitat de ziua voastra, iar la finalul zilei i-ai putea face o surpriza sa o inviti la o cina romantica intr-un loc linistit, fara prea multa galagie, si sa ii dai un buchet de trandafiri rosii (ca simbolizeaza iubirea) cu un plic unde sa ii scrii cateva cuvinte si in care ai pus un lantisor, sau o bratara ceva. Eu zic ca ar fi o super surpriza mai ales ca ea se va gandii ca ai uitat de aniversare si va ramane complet coplesita cand isi va da seama de ceea ce ai facut de fapt. Eu asa as reacctiona.

| AndradaBăă a răspuns:

Pai.ew zic ca cel mai potrivit cadou este... dragostea voastra.dar daca tot vrei sa ii faci un cadou.fa ceva cu mana ta.de exemplu:deseneaza ceva pentru ea...sau picteaz-o asa cum este. sper ca te-am ajutat