Buna
Iubita eu zic sa stai linistita daca prietenul tau nu a ejaculat in tine.In ziua de azi nici in prezervative nu mai poti avea incredere.Este bine ca ai luat pastila imediat ca ai avut o reactie in cazul acesta foarte buna.Stai fara griji!
Eu una nu cred,,, atata timp cat n`a lasat in tine nu prea are cum,,, stii ca dupa ce iei pastila nu tb sa ai sangerari nimic...sa nu`ti fie rau dupa ce ai luat`o s`o vomitzi ca aia inseamna ca ai ramas...imp e sa discutzi cu baiatul cu care ai facut`o pentru ca el stie cewl mai bine daca a lasat sau nu.asta e parerea mea.
Daca iti intarzie ciclul mai mult de o saptamana de la data la care ar trebui sa iti vina inseamna ca e o problema, sau incearca cu un test de sarcina.mi s-a intamplat si mie acelasi lucru cu fosta prietena dar am avut noroc ca nu s-a intamplat nimic.iti doresc si tie la fel dar nu se stie ce s-a intamplat, daca a ajuns sau nu in tine.
Stai linistita, asteapta sa-ti vina iar daca nu iti vine cumpara vreo 3 teste de sarcina de la farmacie! 3 pentru a fi sigura dar, atat timpcat ai luat pastila ar trebui ca totul sa fie ok! Multa sanatate!