anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
am si eu o intrebare...cum ar trebui sa ma comport cu un baiat (am fost iubiti si a ales sa puna punct fara sa imi spuna nimic, nu a mai dat nici un semn de viata asa deodata), ar mai merita ca atunci cand ma intalnesc cu el pe strada sa vorbesc cu el? cum ar trebui sa ma comport cand incearca sa vorbeasca cu mine? ar mai trebui sa ascult ce imi spune sau pur si simplu sa i-l ignor?

Răspuns Câştigător
| Whiskas a răspuns:

Din moment ce a ales sa puna punct relatiei fara vreo explicatie, ce motiv ai avea sa ii mai acorzi atentie? Odata ce te-a ranit si nu i-a pasat de ceea ce vei simti, nu are rost sa te complici (parerea mea) pentru ca e foarte posibil sa suferi mai mult. Incearca sa mergi mai departe si sa il ignori, pentru ca nu merita.winking Take care :*

2 răspunsuri:
| andrei96R a răspuns:

Nu e nevoie sa il ignori big grin compoartate cu el ca si cum ati fi prieteni happycum ati fost inainte sa fiti impreuna

| Lorytza3 a răspuns:

Ar trebui sa-l asculti fiindca a fost ceva intre vo si inplus tu trebuie sa-i dovedesti ca esti mai buna decat el. sper ca te-am ajutat si noroc in dragoste!batting eyelashes;"> happy :d