| Ghinea_Andrea_ a întrebat:

Bună, am și eu o întrebare, cum ii spun băiatului de care îmi place ca îmi place de el? E coleg cu mine de școală, nu suntem în aceeași clasa, iar colegii lui mi-au spus ca și el ma place doar ca nu are curaj sa îmi zică și nici eu nu pot sa ii zic, azi i-am cerut nr de telefon și mi l-a dat dar nu am curaj sa ii trimit mesaj.

3 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

E simplu. Ii spui "buna sunt Andreea din clasa X. Ce faci?" si de acolo incepeti sa vorbiti. Ai si tu rabdare sa te imprietenesti cu el, si abia dupa ii spui ca iti place de el.

Sincer, te-as sfatui sa vorbesti mai intai fata in fata cu el, si abia dupa incearca sa ii dai mesaj. Gaseste un subiect comun, intreaba-l ceva in pauza despre muzica sau filme etc. Daca vezi ca comunica ok cu tine, continua conversatia prin mesaje.

| Anonim147943 a răspuns:

Buna. Si eu sunt in aceeasi situatie doar ca nu am inca numarul lui. La mine acel baiat stie ca il plac pentru ca colegul meu este prieten cu el si i-a spus acest lucru. Daca asa poti incepe sa vorbesti cu el pe mesaje si sa ii zici ca am auzit ca iti place de mine... mai continui tu... bafta!

| Pisii09 a răspuns:

Poti sa ii spui unui coleg de al lui sa i spuna ca si tu il placi si ca n-ai curaj sa i spui si asa poate isi va face curaj sa faca primul pas