| SelenaSelly2 a întrebat:

Buna:* am si eu o intrebare cum il fac pe baiatul care il plac enorm de mult sa ma placa eu ma consider frumoasa dar nu stiu ce nu ii place la mine pe mine ma place prietenul lui dar nu prea il plac si prietenul lui care ma place mi-a spus ca cel de care imi place nu ma place si inca un prieten de al lui mi-a spus ca nu ma place nu stiu ce sa cred
si cel pe care il plac ma intraba daca vreau sa fiu cu prietenul lui care ma placee va rog dati-mi un sfattt ce credeti voii nu stiu cce sa fac:X:X:X dau folositor sau inteligent va rog frumos:X:X:Xdati-mi si mie un sfat ce sa fac ca chiar nu stiu cum il pot face sa ma placa:X:X:Xcrying

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca vei trimite o racheta peste el in urmatoarele 10 minute daca nu te face de prietena.

| junioru_4096 a răspuns:

Pai daca acel baiat nu te place ...nu te place si gata.asa cum nici tu nu-l placi pe prietenu lui... happy capis?!

| bogdan8907 a răspuns:

Eu iti zic sa incerci cu arta seductiei, vei avea sigur succes, niciun baiat nu rezista

| destroyedWoRlD a răspuns:

Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda plsssss.

Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda plsssss.Aa si apropo poate acel prieten care te place te minte pentru a fi cu el. Fundita.

Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda pls.Aa si apropo poate acel prieten care te place te minte pentru a fi cu el. Fundita.

Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda pls.Aa si apropo poate acel prieten care te place te minte pentru a fi cu el.Funditsa.Ai grija sa te razbuni pe el daca iti frange inimalaughing, glumeam, nu ca nu ai putea sa o faci.

| andreea1235634 a răspuns:

Daca ala nu te place asta e.Eu zic sa'i dai o sansa celuilalt baiat!winking