| Ciprianccdlcjmrx a întrebat:

am si eu o intrebare.
Cum sa abordezi o fata pe Facebook?
Pentru ca m-am uitat la, youtuberi, si ei spuneau acolo ca trebuie sa fii direct, si multe altele.
La mine e alta problema, ca vorbesc cu multe fete, am in medie cu o fata 9-10k de mesaje, dar n-am curajul sa o invit undeva sa mergem, de ce?
Din cauza fizicului meu, pentru ca sunt urat

4 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Ti-ai raspuns singur la intrebare, noi ce vrei sa-ti mai spunem?
Daca tu te consideri urat probabil asa si esti.
Totul se rezuma doar la tine la increderea si la atitudinea pe care o ai, daca ai atitudine de pierzator, nu te astepta sa castigi.
Lucreaza la atitudinea ta daca vrei succes.

| vocea a răspuns:

Pai cu formula asta nu o sa agati nimic.
Sincer mi se pare destul de penibil sa agati pe Facebook (mai ales daca nu cunosti fata respectiva in viata reala, si daca e si din alt oras, e clar ca nu te mai baga deloc in seama).
Dar, daca insisti, in primul rand, da-i un "like" la o poza. apoi ii spui pe chat un simplu "buna".si dupa, daca raspunde, mentii conversatia, ii spui ca iese bine in poze, ca e draguta.

| Nitroblast a răspuns:

Toata lumea e frumoasa in felul ei. Frumusetea nu e aia de pe revista. Ia scoate tu la iveala tupeul si zi in 3 randuri ca vrei la o plimbare in parc cu ea. Nu pierzi nimic, in cel mai rau caz nu mai iese altadata cu tine, dae nu e bai, ca cica ai mai multe fete cu care vorbesti. Una odata si odata tot se va prinde de tine.

| Trandafir_Dan_Sebastian_1905 a răspuns:

Incearcă si cu băieți, dacă vei reuși inseamnă că trebuie să te intâlnești cu băieței nu cu fete