De obicei copii se imprietenesc repede, nu sunt cum sunt oamenii maturi cu prea multe reguli. Insa ce e drept, copii de la oras si cei de la tara sunt putin diferiti, cei de la oras cand se duc la tara sunt mai rusinosi, mai ales ca nu cunosc imprejurarile. Iti faci si tu nniste prieteni, la inceput sa fie mai greu dar o sa fie frumos dupa ce o sa legi prietenii, nuse stie. Da tu ce faci te joci cu inima saracului baiat?
Pai eu merg acolo in weekend (e la tara) si nu prea cunosc copii de acolo...
Pai faza ii ca eu ma duc doar in weekend deoarece ii la tara si din pacate nu prea cunosc copiii de pe acolo
Nuda nu imi place de el si deja ma cam enerveaza...
Si indiferent cat l-as jigni nu ii pasa
Nu cred ca poti sa il eviti daca nu te lasa el in pace .eh.te place,, de ce nu incerci sa il placi si tu,, asa ca prieten :d
da nu prea cred ca pot fii prietena sau amica cu el...
Npk
De obicei copii se imprietenesc repede, nu sunt cum sunt oamenii maturi cu prea multe reguli. Insa ce e drept, copii de la oras si cei de la tara sunt putin diferiti, cei de la oras cand se duc la tara sunt mai rusinosi, mai ales ca nu cunosc imprejurarile. Iti faci si tu nniste prieteni, la inceput sa fie mai greu dar o sa fie frumos dupa ce o sa legi prietenii, nuse stie. Da tu ce faci te joci cu inima saracului baiat?