| KimY a întrebat:

Am si eu o intrebare big grin! Am lasat ieri un comment la o poza pe hi5 la un baiat(e simpatik baiatu', il cunosc de cateva luni), i-am scris ca e simpatik(sub commentul meu m-ai au commentat si alte fete, fetele ziceau ca e frumos, dragut...etc), iar a 2 zi am intrat iar pe hi5 lui si am vazut ce a scris dupa commentul meu, scria cam asa:"Va ube fetele :*[am sentimentul ca se referea si la mine(mi-a cerut prietenia acum cateva luni) tongue ] "Intrebarea e:Ce as putea scrie dupa commul lui asta cu :"Va ube fetele :*"? Vreau neaparat sa scriu ceva.Si nu stiu ce sa scriu! fundita

Răspuns Câştigător
| lays a răspuns:

Pai exact cum au zis si fetele : "si noi te ube:p" scoti limba ca sa vada ca o zici in gluma.si apoi va sti el ce sa zicalaughing

6 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Pe cine "ube" mai mult?

| YukyTsukiyomi a răspuns:

Pai daca as fi in locul tau eu as scrie: si noi te ube

| KimY explică:

Lol... mi-a cerut id!

| Ela_8933 a răspuns:

Da asa e:"si noi te ube"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LOOL! Daca voia sa iti dea ceva de inteles, sigur nu ar fi spus 'va ube fetele' ci ar fi scris un coment dedicat tie. Daca vrea sa aiba o relatie cu tine nu crezi ca tiar cere idu sau tear invita la un suc unde sa vorbeasca doar cu tine, si nu in fata unei comunitati intregi? Cerei tu idu si vezi cei de capu lui, si termino cu chestiile astea copilaresti. cand a scris comentu ala pe hi5, ori s-a gandit la tine si a vrut sa te faca geloasa si vrea sa faci tu primul pas ca sa nu il pierzi, ori ii un increzut.

| JuSsTloV3 a răspuns:

Eu as scrie cvb un pic care s il faca s gnadeasca l tine: oo norocosule sar fetele la gatul tau da de mine c zici smug /Cat de mult ne iubesti ca daca e diferenta mare. ne dai bani happy