anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`am si eu o intrebarebig grin
dc acum aproape toti baieti vor sex?thinking

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Barbatii sunt frustrati pe femei pentru ca ele nu vor niciodata sex. Femeile sunt frustrate pe barbati pentru ca ei vor intotdeauna sex.
Femeile invinuiesc barbatii pe care nu stiu cum sa-i iubeasca.Barbatii invinuiesc femeile care doar vorbesc despre dragoste, dar nu vor sa o si faca.
Motivul pentru care oamenii vor sex este testosteronul, care este un hormon predominant masculin. Corpul unui barbat produce de 20 de ori mai mult testosteron decat cel al unei femei. Ca sa intelegi mai bine, gandeste-te ca un barbat care a trait o zi fara sex se simte la fel ca o femeie care n-a facut sex de 20 de zile. Un barbat care n-a facut sex de 20 de zile se simte la fel ca o femeie care n-a facut sex de mai mult de un an.
Stiind aceasta simpla diferenta, va fi mult mai usor sa intelegi durerea sexului opus. Chiar nu este vina lor. Asa am fost conceputi. De asta, barbatii sunt barbati si femeile, femei. Suntem pur si simplu diferiti, nu mai rai sau mai buni unul decat celalalt.
Este in natura barbatilor sa caute cat mai multe oportunitati de a face sex astfel incat sa-si asigure transmiterea genelor mai departe. Si este in natura femeilor sa adune cat mai multi admiratori astfel incat sa poate face cea mai buna alegere si sa duca mai departe cele mai bune gene. Brabatii vor cantitate - femeile vor calitate. De asta barbatii vor sex, iar femeile dragoste.
Dragostea este dovada de care o femeie are nevoie pentru a se asigura ca barbatul va ramane in continuare alaturi de ea pentru a ajuta la cresterea copilului. Pentru o femeie, sexul este punctul culminant al angajamentul emotional fata de un barbat.
Pentru un barbat, sexul este un act fizic care usureaza presiunea constanta a testosteronului. Abia dupa ce aceasta presiunea a disparut, un barbat poate simti dragoste pentru o femeie. Sexul pentru barbati este verificarea sentimentelor si a pasiunii pe care le simt fata de femeia respectiva.
Din aceasta cauza, sexul in stadiile incipiente ale relatiei este hazardat pentru femei: barbatul nu a avut timp sa-si dezvolte nici un sentiment romantic fata de ea. Toate aceste lucruri se intampla la nivel subconstient. Motivul pentru care noi suntem acum in viata este faptul ca stramosii nostri si-au urmat instinctele si au reusit sa atraga cel putin un partener sexual pentru a produce un urmas.
Asa ca nu cred ca este nevoie sa ne plangem de faptul ca barbatii vor sex si femeile vor dragoste. Aceste doua lucruri sunt exact piesele necesare pentru a asigura supravietuirea speciei.

pup

16 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Pentru că doar la asta se gândesc. Umblă hormonii, bla bla...de fapt nici noi nu îţi putem răspunde sincer la această întrebare...

| User a răspuns:

@deejayra are dreptate.

| Emeraude a răspuns:

Eh, nu fii chiar atat de misogina (ciudat, adjectivul ăsta de fapt nu poate fi atribuit unui substantiv de genul feminin thinking), o spui de parca ar fi primul lucru cu care s-ar trezi si s-ar culca in gand.Presupun ca orice barbat isi doreste, nu? E o chestie normala. Daca nici ei nu ar mai avea chef de sex, atunci s-ar periclita perpetuarea speciei, dupa cum spunea altcineva de pe aicilaughing. Natura isi creeaza propriile standarde, astfel incat sa fie intr-un continuu echilibru. ( fara sa implicam obsedatii)

| Emeraude a răspuns:

@deejayra: Nu tot timpul ne gandim la asta!rolling on the floor

| daniDeeDee a răspuns:

Nu toti. tongue

eu vreau iubire, mai intai de toate. happy

| deejayra a răspuns:

Hai sa fim seriosi...ca voi fetele nu va ganditi la sex? Va ganditi dar nu vreti sa aratati asta.
Dar totusi, cum sa nu ne gandim cand va vedem imbracate sexy cu un sfarc pe afara si cu chilotii tanga la vedere

| cipri08 a răspuns:

Eu sunt baiat dar nu ma gandesc doar la sex... vreau doar o fata care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt.

| Alphawolf a răspuns:

Ai putea sa fii mai explicita(cred ca esti fata daca pui o asfel de intrebare)ca sa capeti un raspuns valabil...
Normal toti baietii vor sex! Mananci calule ovaz?
Fetele pot renunta la sex? Sau si ele vor sex!

| zuzuliana a răspuns:

Ca li se pare prea plictistor doar sa sarute o fata, din pacate pentru ei sexul nu e asa de importanat ca pentru noi fetele

| zumk1 a răspuns:

Baietii nu vor sex, nu toti, poate ai avut tu probleme cu baietii si in mod sigur ai si tu partea ta de vina... un baiat cand vede o fata cuminte care nu se arunca la prostii si chestii se abtine dar daca vede una care tot bate apropouri si e mai perversa vor profita

| byiju a răspuns:

Eu cred ca prefera sa savureze clipa placerii care e de scurta durata in loc sa se bucure de faptul ca primesc iubire si ca pot avea o viata cat de cat sanatoasa.

| zzzuperman a răspuns:

Nu aproape toti baieti vor ci toti, dar la fel sta situatia si la voi femeile si barbati iubesc sexu in mod egal(si daca criticati asta sunteti niste ipocriti pentru ca stiti ca am dreptate) si intrebarea mi-se pare un pic ciudata cum adica dc vrem sex pentru ca sexu este o placere si nu poti sa zici ca numa baieti vor sex pentru ca ii ceva extrem de stupid sa spui asta. Aaa da imi zici si mie cati ani ai te rog big grin

| michy a răspuns:

Depinde si de varsta lor si cum a spus si zuzuliana prea plictisitor doar sarutul sau doar sa te tii de mana si nu vor sex trebuie sa faca sex

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna happy
Oare de ce vor fetele baieti care nu se gandesc la sex? laughing
Sti si tu... cu cat avansam cu atat ne prostim ( fete si baieti).
Nu toti vor asta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar si eu ma gandes la sex laughing si prietenele mele din vina mea laughing. Eh uneori sunt foarte perversa blushing.
Dar ce sa vrea saracii laughing ...sa se calugareasca oh go on, fi serioswinking.

| celmairau10 a răspuns:

Cred ca esti mai micua asa de varsta. ti-as spune eu cate ceva insa nu am timp sa detaliez. da-mi un mesaj privat si poate iti incerc un raspuns acolo