E normal ca prima menstruatie sa fie oricat de "anormala". Nu te ingrijora ca nu e cazul.
Nu iti fa probleme, poti vorbi si cu mama ta despre asta, o sa te sfatuiasca foarte bine si ea a fost ca tine.
Mie una mi. a venit prima oara in luna mai 2009, iar a doua oara in luna iunie. Si sincer nu mi. a mai venit deloc pana acum. deci de vreo 6-7 luni nu mi. a mai venit Nu te ingrjora! Pana se regleaza
Nu trebuie sa fii ingrijoarata asa e la inceput nu trebuie sa te sperii, din chestia asta Asa e la inceput la toate Mama zice sa fac nu sti uce tratament sa imi vina regulat Dar nu fac nimic nu e nimic grav
Nu ai dc sa fii ingrijorata.asa am patit si eu prima oara cand mi-a venit.nici mie nu mi-a curs f. mult, si pe urma vreo 4 luni nu m-ai, mi-a venit.
asa e pana ti se regleaza organismu
;*
Deci hai sa iti spun ceva, mie mi-a venit prima oara pe la 11 ani si a doua oara mi-a venit dupa vreo 3 4 luni.deci asa e la inceput pana aai corpul pregatit si atata timp cat esti virgina si nu ai avut contacte sexuale chiar nu ai de ce sa te temi. o sa vezi o sa fie bine nu toate avem c. m. regulat.asa e acum
E complet normal.Desi mai normak e sa vina la aceeasi data, nu e nimic anormal.Nu te speria.