| LoveAngel223 a întrebat:

Am si eu o intrebare(daca gresesc ceva legat de ortografie mii de scuze)

Locuiesc intr-o curte comuna si este un baiat de care imi place enorm este mai mare decat mine (aa era sa uit sunt indragostita de el de aproape 4 ani) Ne intelegem foarte bine radem, glumim pana cand vine o alta vecina si ii atrage atentia de cate ori vrea sa vorbeasca cu mine. Ce pot sa fac? nu pot da asa usor cu patru ani in care am facut multe sacrifici.Am inteles de la mama lui ca si el ar simti ceva pentru mine dar vecina mea se baga mereu cand vreau sa ii ic ceva.Si cum nu ar fi destul alta vecina il simpatizeaza dar e cu 23-15 de ani mai mare.Nu sunt felul care lasa o lupta necastigata. Ce sfaturi imi dati? funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| mihai_2762 a răspuns:

Parerea mea de baiat ar fi ca atunci cand vine tipa respectiva sa iti iei inima in dinti si sa il saruti cel mai bine si i-ai dat kix lu' tipa aia.baftabig grinhappy

1 răspuns:
| Floreenofficial a răspuns:

Aoleu, pai eu i-as smulge parul din cap. Da ce treaba are vecina aia cu voi?straight face Vad ca iti are grija.De ce nu il chemi acasa la tine sau cand va vede aia sa va duceti repede in alta parte...
Succes!