Salut! si eu am avut cosuri pe fata insa mai mult puncte negre decat acele bubite si am incercat tot felul de pudre si unguente si nimic nu a mers pentru ca mizeria se afla acolo si trebuia stoarsa(pctele negre nu sunt la fel ca acelea rosii si mari ca sa spui ca se usuca de la vreo crema sau ceva). Si am fost la cosmetica( metoda a fost folosirea acului, intepa usor punctele negre si cosurile apoi storcea, bineinteles acul era steril). Apoi mi-a recomandat ceaiul de pelin pentru o vindecare mai usoara a ranilor si in cateva zile mi-a trecut. Eu una am frica de ace si la inceput nu am fost prea incantat de idee insa nu e atat de dureros pe cat pare. In momentul actual am fata foarte curata, imacultat fara imperfectiuni. Ideea e sa te informezi sa vezi cine este mai bun ce persoana are mana mai usoara caci conateaza si asta foarte mult( spun asta deoarece eu am mai fost cu 3 ani in urma la alt cabinet cosmetic nu mi-a placut cum lucra in sensul ca ultima oara am scapat invinetita). Acest lucru a functionat la mine si crede-ma ca pana nu iti scoti punctele negre nu merge nici un gel, pudra, crema sau ceai de pe lumea asta
anonim_4396 întreabă: