anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare, de 1-2 ani am intalnit o fata pe un forum si am fost de multe ori impreuna(eu am 13 ani si ea 15 acum...eu sunt din cluj si ea din brasov)dar ne certam din cauza prietenilor care bagau strambe sau se intampla sa calc gresit, am cam mintit-o de multe ori dar tin la ea si imi place foarte mult de ea, acum este suparata pe mine pentru ca i-am dat ignore si nu am vorbit 3 luni dupa care ma cautat ea si mi-a spus ca i-a fost dor de mine(evident si mie mi-a fost dor de ea dar nu am putut sa dau de ea)si am aflat ca are alt prieten, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi cum sa o recuceresc crying? va rog eu mult.

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Stai linistit! Varsta nu`i de vina! Sunt oameni casatoriti in care femeia e mai mare decat barbatul cu 5 ani! Dar e si vina TA! Daca iubesti cu adevarat o fata fii onest! No mitii si nu face chestii care sa o supere. Fetele sunt imi sensibile ca baietii. Asta trebuie sa stie toti. Fetelor nu le plac ca baietii sa loveasca fetele pentru ca nu e drept. Tine minte tot!

| Hmmmm a răspuns:

Daca o iubeai si tineai la ea nu o minteai si nu calcai stramb.
e varsta de vina.cand o sa te maturizezi si o sa ajungi la o anumita varsta o sa ti dai seama de ceea ce spun eu aici.
las-o in pace.este cel mai bun lucru pe care ai ptea sa il faci in momentul asta. uit-o.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa vb cu ea, demonstreaza-i ca ti la ea, lupta pentru ea, nu te lasa dar ai grija sa nu calci din nou stramb, pentru ca nu sti daca a doua sansa ti se va mai acorda.