| andreea_5511 a întrebat:

am si eu o intrebare.de cateva zile ma dau cu gel de curatare a tenului si cam de cand ma dau parca imi apar tot mai multe bubite si cosuri p fata... oare cosurile si bubitele pot fi de la gelu de curatare sau de la caldura de afara si transpiratie? fundita la celc are imi zice de la ce sunt cosurile si buitele

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Da, este posibil sa ai aceste probleme din cauza gelului de curatat si/sau a caldurii, mai ales daca ai un ten sensibil.
Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul cat mai bun. Succes si numai bine!

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Probabil acel gel nu este bun pentru fata ta. Te dai cu o crema hidratanta dupa ce iti cureti tenul? Daca nu, sigur de la asta e. Pe caldura aceasta fata trebuie hidtratata dupa ce o cureti.Bafta!

pa, pa.

| RoxAnana a răspuns:

Pai e posibil.in general tenul predispus la cosuri este cel gras asa ca si eu folosesc un gel de curatare si hmm. e destul de bun important e sa te demachezi mereu (asta in caz de ai obiceiul sa te machezi) sa ai intotdeauna tenul proaspat si sa nu storci cosurile! cosurile sincer le poti atenua le mai poti elimina. dar definitiv nu poti pentru ca asta e perioada lor si sincer nu incerca sa te dai cu vreun baton corector ca din cauza lui iti apar si mai multe. asa ca ai grija la produse de acum incolo pup:*

NOname
| NOname a răspuns:

@andreea, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!