| mihaela-miha a întrebat:

am si eu o intrebare de curind a venit un baiat nou in scoala si imi cam place de el! Cum reusesc sa fiu cu el avind in vedere faptul ca stie ca doua colege il plac si a spus ca nu sta cu nimeni credeti ca se referea la ele doua? se uita frumos la mine si nu jucam un joc ciudat cu lovituri si chiar daca ceilalti baieti dau in mine el nu da decit in celelalte fete! credeti ca ma place?

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, poate ca te place, eu zic ca cel mai bine ar fi sa vb cu el si sa vezi cum sta treaba, stai des in preajma lui, arata-i ca il placi ca sa vezi cum reactioneaza, bafta.

| xD101 a răspuns:

Poi de ce nu vorbesti cu el si sa vezi daca te place...si sa ii zici si u ca il placi.Sau ti-e frica sa nu te respinga?
Incearcakiss

| Mwhahahaa a răspuns:

Nici bine n-a intrat si el saracu' in scoala...si vrei neaparat sa fi cu el...holaughing ai rabdare...nu bati di palme si totul se rezolva...fi ma si tu mai cu capul pe umeri. ca asa nu ajungi departerolling on the floor
papa

| JoJo a răspuns:

E posibil sa te placabatting eyelashes incearca sa ii dai de inteles ca si tie iti place de el dar totusi sa nu pari disperatawinking pentru. k o sa faca ca si cu celelalte colege ale tale apoi... Dar daca totusi simte cv pentru.tine o sa faca el primul pasbig grin Succes!:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da in ele, da in tine, da in fabrici si uzine laughing Si in ele cum da, cu palma, cu pumnu sau cu picioru? rolling on the floor