| carmina34690643 a întrebat:

De felul meu sunt o fire calma si imi place sa fac bine tuturor, nu imi place sa jignesc si iau apararea celor care sunt drepti. Fizic, nu sunt urata, majoritatea persoanelor, chiar si cele care nu ma cunosc personal imi fac complimente, ca foarte frumoasa. Problema e ca o parte din colegii mei de clasa fac mereu misto de mine chiar daca vad ca eu nu ii bag in seama, si ma vorbesc urat, zic ca sunt urata si ratata. Si mai am o colega mai grasuta si nu prea frumudica care se crede cea mai mare frumusete si mereu cand cineva imi face un compliment ea zice ca nu e adevarata, ca ei nu ii place deloc cum arat si ca tot ce am eu e urat. Si toate astea le spune in fata mea. Chiar si la invatat sta rau, nu pricepe aproape nimic la scoala. Deci, ce parere aveti mai pe larg? Si ce sfaturi imi dati?

Răspuns Câştigător
| Gunoi a răspuns:

Da e fata populară şi tu nu prea, indiferent de calităţile pe care le ai, nu te înjosi să le schimbi părerea, nu merită eşti o persoană minunată, nu asculta răutăţile altora sunt invidioşi şi sfaturile unora de aici se bazează pe lipsa de încredere.
Nu le oferi satisfacţie, rămâi cu cei ce te apreciază şi ignoră restul, continuă să fi tu însăţi nu te schimba pentru a schimba opiniile şi părerile altora

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este posibil sa fii frumusica, dar mai ai de lucrat la multe altele...

| T0T a răspuns:

Asta ne spui tu despre tine, nu putem să știm cum stau cu adevărat lucrurile.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Sunt invidiosi pe tine, nu asculta tot ce zic ei

| Robi1444 a răspuns:

Sunt si eu ca si tine. cum ai povestit la inceput.
Stii ce fac eu?! Nu imi fac prieteni pentru ca stiu ca ei vor doar sa profite de mine sau orice altceva.
Si daca imi fac prieteni, sunt numa cativa in care pot sa am incredere. nu sunt deloc sociabil.

| Hemmingsophobic a răspuns:

Ei, ești frumoasa si dreapta. Logic ca e geloasa. Eu nu ma văd frumoasa, dar in schimb am avut doar note de zece anul trecut. Ce crezi ca s-a întâmplat? Toți colegii au început sa ma numească tocilara si sa profite de mine, ca sa le fac temele, etc. De ce crezi? Pentru ca sunt geloși. Lumea e rea in ziua de azi. Trebuie sa te obișnuiești cu ideea. Când cineva te jignește, sa știi ca e doar gelozia. Ar face orice ca sa te calce in picioare, sa nu mai fi atât de buna. Trebuie sa ignori toate acestea, iar dacă se mai ia de tine, nu ezita sa răspunzi înapoi. Aceasta este replica mea preferata: 'Judecând o persoana nu arați cum este ea, ci cum ești tu'. Sper ca ți-am fost de folos. happy