| ricki2 a întrebat:

Am si eu o intrebare dedicata fetelor. Voua cand va venit prima oara menstruatia cum a fost? cand va venit? Unde erati? Mie mi-a venit prima oara la 17 ani tin minte ca era toamna undeva in octombrie si m-am trezit intr-o dimineata patata toata si cu dureri groaznice de burta am strigat-o pe mama a venit sa ma ajute stiam despre ce e vorba din mai multe surse(ea, netul etc...)cert e ca in dimineata ea nu avea nici un tampon in casa si s-a dus la magazin sa imi ia repede.

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ai fost o fericita ca te-a prins acasa. Pe mine la scoala, alergam pe holuri in pauza la infirmerie de a-mi da un tampon, imi venise pe nepregatite, la varsta de 12 ani. Dureri cred ca am avut, nu mai tin minte, au trecut un car de ani de atunci. happy

| wolfves a răspuns:

Cu cateva zile inainte de banchetul din clasa a 8-a, am avut noroc ca am fost acasa. Oricum, nu prea a curs mult si nu imi amintesc sa ma fi durut foarte tare, am luat o pastila si a fost mai bine.

| Cris988 a răspuns:

Eu aveam 10 ani (împlinisem de o lună aproximativ), mă durea capul și puțin burta. Am văzut că sunt pătată pe chiloți, m-am dus la mama să-i arăt.(nu prea ştiam eu prea multe, nu aveam surse de unde să aflu,
fără internet, mami nu mi-a vorbit niciodată. Când o vedeam cu tampoane(vată) și o întrebam, zicea "Lasă că o să ai și tu când te faci mai mare", dar nu-mi explica mai mult. Atunci când mi-a venit, chiar a vrut să mă ducă la ginecolog. I se părea anormal să îmi vină menstruația aşa mică.

| Justme1997 a răspuns:

Acasă la 13 ani, m-am bucurat că sunt în sfârșit în rând cu restul fetelor din clasă (care erau cu un an mai mari)