Ai fost o fericita ca te-a prins acasa. Pe mine la scoala, alergam pe holuri in pauza la infirmerie de a-mi da un tampon, imi venise pe nepregatite, la varsta de 12 ani. Dureri cred ca am avut, nu mai tin minte, au trecut un car de ani de atunci.
Cu cateva zile inainte de banchetul din clasa a 8-a, am avut noroc ca am fost acasa. Oricum, nu prea a curs mult si nu imi amintesc sa ma fi durut foarte tare, am luat o pastila si a fost mai bine.
Eu aveam 10 ani (împlinisem de o lună aproximativ), mă durea capul și puțin burta. Am văzut că sunt pătată pe chiloți, m-am dus la mama să-i arăt.(nu prea ştiam eu prea multe, nu aveam surse de unde să aflu,
fără internet, mami nu mi-a vorbit niciodată. Când o vedeam cu tampoane(vată) și o întrebam, zicea "Lasă că o să ai și tu când te faci mai mare", dar nu-mi explica mai mult. Atunci când mi-a venit, chiar a vrut să mă ducă la ginecolog. I se părea anormal să îmi vină menstruația aşa mică.
Acasă la 13 ani, m-am bucurat că sunt în sfârșit în rând cu restul fetelor din clasă (care erau cu un an mai mari)
anonim_4396 întreabă: