Mi se rup unghiile. Ce sa fac?
uita-te dupa gama CORAL.o gasesti in farmacii, e vreo 80mii o sticluta.eu folosesc itaritorul roz cu miroz de trandafiri, cel cu midale pentru curiticule si iintaritorul albastru.sunt super.eu cu produsele de la coral mi-am refacut unghiile. daca nu gasesti in farmacii cauta-le pe net, le vei gasi cu vreo 6ron sticluta.nu mai stiu exact cum se numeste site0ul dar cauta si tu dupa nume.eu asa am facut.bafta
ar mai fi posibilitatea sa-i tii unghiile in ulei putin incalzit.nu am incercat niciodata, pentru ca e prea multa mizerieeste intr-adevar o problema frecventa
unghiile care se rup au o cauza:lipsa ingrijirii lor, cat si o lipsa de vitamine in organism.procura-ti de la un magazin de specialitate un ulei de cuticule si un intaritor de unghii. aplica uleiul pe cuticula si la baza unghiei si impinge-l cu un betisor de lemn la radacina unghiei.degreseaza apoi unghia si aplica intaritorul.iti recomand produsele de la deesse! daca nu ai timp sa mergi sa le cumperi, poti utiliza ulei de masline! mult succes!
22 Iul 2007, 18:24
Sabina-ina
Signup: 22 Iul 2007
Replys: 5 Experienta mea
Uite,
Problema pentru a putea fi solutioata trebuie abordata inca de la radacina. Ai unghii moi sau tari?
Eu am unghii moi care se rup pentru ca sunt moi! Eu am gasit solutia dupa ani de zile de cautari! Au fost trimisa in delegatie la Bucuresti si aveam niste unghii groaznic de urate. In prima seara am fost prin Unirea Shoping Center si al un stand de asemenea produse (dupa ce cochetasem cu ideea de unghii false), d-na vanzatoare mi-a dat un tratament intarito de unghii de la JA-DE, asta a fost anul trecut in toamna. Trebuie sa marturisesc ca am acum niste unghii de salon(si toata luea ma intreaba cele fac ca arata asa). Sunt deja la a 2-a sticluta si unghiile mele sunt permanent date cu intaritor.
Daca unghiile sunt iti sunt tari am auzit ca e mai bine sa te feresti sa ti le pocnesti accidental in diverse obiecte.
Sper sa reusesti si tu sa treci peste acesta problema realmente chinuitoare!
Lipsa de calciu.:-s si mie mi se rup foarte repede si foarte urat. poti lua ceva de la avon care sa ti le intareasca. am avut eu, dar acum a expirat si nu mai am chef sa cumpar.
Buna! Si eu am avut o problema din asta ca mi se rup unghiile.Asta inseamna ca ai lipsa de calciu.Deci cand se rupe unghia se taie cu foarfeca.Si ca sa nu se mai rupa asa usor atunci ai nevoie de un lac de calciu si eu il folosesc. Poti sa iei de la farmacie eu am luat doar cu 4 lei si tu poti sa iei lac de calciu. Este Foarte buna.Te ajuta iti poate tine si o luna sau 2 luni depinde cand rezista mie mi a rezistat foarte mult O luna mi a rezistat.Deci e foarte bun. Sper ca te am ajutat.Funda?
Victor195 întreabă: