Pey nu poti pur si simplu sa stai si sa-l privesti mai mereu... odata si odata tot trebuie sa intri in vorba cu el....sau cand il mai vezi roaga un prieten sau prietena sa ii ceara id-ul sau sa te prezinte
si am fost in aceeasi situatie numai ca el m-a cautat pe mine.
pa-pa. te pup.:*:*
si sper sa rezolvi situatia asta
Pai daca nici tu nici el nu faceti nici un pas, va dispare atractia si nu ve-ti lega nimic, intra tu in vorba cu el, pur si simplu, eu ii trebam pe toti care vedeam ca se uita la mine "ce faci " asa incat toti cand ma vedeau pe culoar ma intrebau " ce faci? aveam multi prieteni.
Mmmm... esti un magnet pentru baieti. Am citit ca daca esti pozitiva si optimista si nu te gandesti deloc la ceva rau, transmiti energii in jurul tau si celorlalti, pana la urma noi ne facem destinul, cand ne merge rau parca toata lumea se comporta asa cu noi/tine. Pai gandeste-te des la el, daca iti place de el si ai sa vezi ce rezultate incredibile va avea.
Pai nu e mare diferenta si plus ca dragostea nu tine rost de varsta:* asa ca lasa timiditatea laoparte si vb cu el:* daca nu ai curaj fata in fata macar pe mess jucati un pool poate pe pedepse si a doua zi la scoala va fi perfect poate daca si el te priveste cu atata insistenta t placedar poate si el e timid si ast un prim pas d la tine asa ca arata-i ca tu esti stapana pe situatie si arata-i ce simti:*
Nu mai sta si te uita la el.
Du-te la el si vorbeste cu el, bagate in seama.
Cere-i id-ul de mess.
O sa gasiti voi subiect de discutat.
Succes.