anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare:este normal la 14 ani si fii avut deja 4 iubiti si sa fii cu iubiri din astea si cu tristete si cu de'astea?!straight face nu de alta da poate sunt eu mai inapoiata.

10 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

La 14 ani,stateam in casa,ma jucam cu papusile, si ma uitam la desene animate.Da, nu mi se pare normal, copilaria este menita pentru a te bucura de ea, nu pentru a suferii din dragoste.

| anonim_4396 explică (pentru AnaBejenaru):

Da se poarta unele la 14 ani ca niste panarame straight face nu le inteleg..ma simt pe dinafara rolling on the floor) eu nu am avut niciun prieten desii am 14 straight face si altele..ma abtin oh go on

| AnaBejenaru a răspuns (pentru anonim_4396):

Vor prea multa atentie, si prin chestia asta, a avea un prieten, la 13-14 ani, au impresia ca sunt mai speciale ca altele care nu au. Faza este ca nu le prea ajuta capul pe ele, si sunt singurele care vor avea de suferit mai tarziu.

| mihaela0205 a răspuns:

Dar ce e atât de rău în a avea un prieten la vârsta asta? Eu când spun "prieten" mă gândesc la cineva cu care să te înțelegi foarte bine și să ieși la un film, la un suc, oriunde; chiar dacă, poate, nu e "dragoste" la vârsta asta, există totuși un sentiment plăcut, nu știu, care pe parcurs te transformă și ajungi să iubești. happy
Majoritatea lumii nu e de acord, deoarece la câte cazuri vedem zilnic la televizor, radio, oriunde, ai impresia că toți sunt la fel. și aici mă refer la începerea vieții sexuale de la o vârstă ca asta. aici nu sunt de acord și mi se pare și mie că e mult prea devreme. dar de ce nu e bine să ai pe cineva cu care să ieși și să vorbești, pur și simplu?! chiar e frumos "să-ți placă" de cineva happy și normal, pe deasupra.
Așa că, mai gândiți-vă că dacă cineva are prieten(la o vârstă mai "fragedă") nu înseamnă că a făcut sex sau cine mai știe ce cu el...

| unavaible a răspuns:

Acum intervine ceea ce se numeste schimbare. Timpul trece, oamenii si mentalitatea lor se schimba. Varsta aceasta, de asemenea, aduce odata cu ea schimbari. Se spune ca la 14 ani nu exista dragoste adevarata, ca nu poti simti iubirea. Dar cine poate sti ce este in sufletul unui om, ce simte el si prin ce trece? Gandeste-te, orice copil isi iubeste parintii, ceea ce dovedeste ca sentimentele nu au varsta. Parerea mea este ca fiecare se maturizeaza diferit si simte lucrurile in felul lui, nu putem contesta ce simte un om. Iar faza cu " eu la varsta ta ma jucam cu papusile" este doar o scuza penibila(no offence). Sa fim seriosi, nimeni nu mai facea asta. Oricat ar vrea unii, nu putem pretinde ca generatiile sa fie identice din acest punct de vedere. Fiecare face ce vrea cu viata lui, nu se pot impune limite de genul " ar trebui sa te gandesti la dragoste dupa X ani, nu acum"(desi combinatiile la 10-12 ani mi se par cam aiurea). happy

| mihaela0205 a răspuns (pentru unavaible):

Ți-aș da cea mai mare fundă pentru răspuns. ai dreptate, bravo, de-ar gândi toți ca tine day dreaming

| anonim_4396 explică (pentru mihaela0205):

Mie nu mi se pare normal sa vorbesti de chestii intime si etc si sa te porti ca o panarama, sa vrei sa furii iubitii prietenelor tale mai mari de varsta decat tine si etc, astea sa se intample doar in clasa a 7a.Nu mi se pare normal, normal mi se pare sa fii avut un singur iubit, sau 2, in sensul de prieten cum ai zis tu, nu 4 cu care sa te si fii sarutat si cu unii chiar in aceeasi zi.Asta nu mi se pare mie normal.Intelegi ce zic? Eu inteleg ce zici tu.laughing doar ca nu vorbeam de asta, vorbeam de cele care se comporta ca mici curvite, nu de dragostea adolescentina frumoasa si placuta si etc.

| mihaela0205 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă la asta te refereai, atunci da, nu e normal. mi se face greață doar când aud de genul acesta de fete laughing

| Mihaiwest a răspuns:

Eu cred ca e normal dar, as sfatui pe acea fata sa nu inceapa a'si numara iubitii pentru ca are mari sanse ca in viitorul apropiat sa ajunga o parasuta ce cade rapid din cauza gaurilor big grin HaveFun!winking

| Acidulat_Suculete_1996 a răspuns:

In viata cu totii ne desteptam prea tarziu, nu-i nimic, daca au fost iubiri si nu doar aventuri atunci e ok happy daca ai suferit inseamna ca ai iubit, nu e nimic rau in asta, dar cauta o relatie care sa merite