Stai putin, tu discuti cu el doar pe messenger si in zilele in care te are acolo in persoana, nu profita sa vorbeasca cu tine, doar te saluta, este timid, dar doar vorbind putin pe net si cateva salutari, nu este indeajuns cat sa starneasca ceva emotie fata de tine, tu ai sa stii ca te iubeste, atunci cand iti va demonstra acest lucru.
Sa iti zica ca te iubeste pe messenger, e penal, doar nu traiti pe messenger .
Parerea mea e ca daca tu doresti sa ai o relatie cu el, stai prin preajma lui si incearca sa il faci sa se simta comfortabil ca sa poti schimba 2 vorbe cu el, pare un tip timid din descrierea ta si se va inhiba, deci are nevoie de stimuli din partea ta.
Eu cred ca te considera frumoasa, atragatoare, insa trebuie sa petreci ceva timp cu o perosana ca sa-ti dai seama ca o iubesti nu crezi?
Da ar putea fi posibil.
Iti zic din experienta mea ca si eu m-am indragostit de fete pe care nici macar nu le cunosteam cu adevarat.
Incearca sa fiti mai intai prieteni si apoi iubiti.
Daca accepti din prima parerea mea e ca nu prea o sa fiti mult timp impreuna...
Incearca sa'l faci sa-ti spuna lucruri despre el pe care nu le mai stie nimeni...sati dovedeasca ca te iubeste.
Si daca il placi nu'i arata asta din prima.
Parerea mea acum tu alegi ce faci cu el. bafta.:-x
Orice este posibil, insa ca sa te convingi de acest lucru este nevoie de fapt iar faptele necesita timp. Daca si tu simti ceva pentru el, incercati.Nu ai nimic de pierdut pana la urma! Succes si Paste Fericit!
Pfai daca ti.a zis te iubeste dar daca nu vorbiti asta nu inseamna ca nu poate fi indragostit! de exemplu eu am fost indrgtst. de un baiat caruia nici nu-i stiam numele! doar asa...din priviri