| firelord66 a întrebat:

am si eu o intrebare... exista hackuri sau smecherii pe top eleven din care poti sa facI Tokeni dar sa nu fie cheatengine. Daca stiti sigur ca mergeti mi-l dati si mie? >: Dau si FUNDA

2 răspunsuri:
| adrian78 a răspuns:

cu cheat engine puteti baga cate monezi si bani vreti iar dupa ce iesi dupa facebook veti avea iar suma initiala de bani sau monezi cu tot cu jucatorii cumparati il folositi astfel: intrati in google chrome va logati pe facebook deschideti cheat engine si in stanga sus licare un calculator in multe culori. acolo va vor aparea toate paginile deschise dar voi cautati GooGle Chrome-Ea00... apasati dublu click. Apoi sub first scan este o casuta introduceti numarul dumneavoastra de monezi(jetoane)(Tokens) dati first scan.Sub acel calculator va va aparea mai multe coduri.intrati la transferuri si licitati un Tokens pentru un jucator apoi sub next scan introduceti nr de Tokens ramas si dati next scan si veti vedea ca in stanga sub PC colorat va va aparea mai putine coduri sau chiar 2. daca sunt 2 le selectati si le dati dublu click si vor aparea undeva mai jos. apoi dati dublu click pe valoare si bagati la ambele nr de Tokens care vreti! uitati si un link daca nu va descurcati http://www.youtube.com/watch?v=FO0UNgrtIgo funda? app nu primesti ban

| Dursina_Silviu_1978 a răspuns (pentru adrian78):

Minti de ingheata apele