| Alexutza_7247 a întrebat:

Buna Am si eu o intrebare ieri i-am scris celei mai bune prietene si mi-a scris dnd ca cica nu e acasa si e ocupata si azi a intrat din nou pe mess si am intrebat-o dc nu a putut sa zica frumos ca nu poate vb si ea a spus ca daca ma i vb asa cu ea nu mai e prietena mea si sa-mi aleg o alta prietena si dupa aia i-mi tot dadea emoticon cu luzare si scos limba. Ce sa fac sa vb cu ea si sa o iert ca de fiecare data sau sa-mi aleg o alta prietena dar ea le manupuleaza pe toate ajutor Funda! multumesc celor care au stat sa citeasca mesajul

6 răspunsuri:
| Alexutza_7247 explică:

Buna

| WayToManySuckers a răspuns:

Pai, gandeste-te ca tu pur si simplu, vroiai sa discuti cu ea si ea ti-a zis "DND, nu sunt acasa etc.", ce mare lucru ti-a zis, nu cred ca e motiv de cearta asta, eu spun sa uiti totu` ( parerea mea )

| Angelsergiuboy a răspuns:

Poate a intrat cineva pe mess la ea sau a avut toane proaste sau si-a gasit alta prietena mai buna sau ceva de genu nu stiu 1 vot macar daca se poate sau si funda daca te-a ajutat ce ti-am zis

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Poate i-ai facut ceva fara sa iti dai seama. Sau varianta a doua care o cred eu, a spus cineva minciuni de tine ei.Adica o prietena apropiata de a ei, a spus ca ai zis ceva despre ea, si ea a crezut cu adevarat ce i-a zis respectiva persoana. Adica, poate a fost cineva care a vrut sa va desparta, poate cineva a intrat pe messenger-ul tau (cineva care iti stie parola) si i-a trimis mesaje de genu: "sall proasto, ce faci?" sau "mai du-te dracul si lasa-ma in pace", ceva de genull. Poate ai mintit-o mai demult in legatura cu ceva, si acum a aflat. Sau... Poate a mintit-o cineva in legatura cu tine.
Cell mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa o intrebi de ce nu a vorbit cu tine. Allta metoda nu stiu!
Chiar asta ar trebui sa faci!

Fundita?big grinhappy:*

| TwixulDrept a răspuns:

Poate era intr-o stare proasta asa mai sunt si eu cateodata si nu am chef de nimic si ma supar pe toata lumea... intelege-o si vb cu ea odata da nu pe mess fata in fata si vezi ce zice
Bafta!

| liifeispiink a răspuns:

Poi... poti sa incerci sa mergi cu ea undeva la o plimbare sau sa o prinzi odata singura si ii spui ca tu o crezi cea mai buna prietena a ta si ca nu iti place sa va certatzi o rogi sa iti spuna ce nu ii place ei la tine si incerci sa te schimbi... apoi incerci sa ii zici si ei sa isi schimbe un punct din comportamentul ei. Daca o iei cu chestii de genul: "nu vreau sa te pierd" poate va functzionalove struck.

P. S la mine a mershappyincearca poate... poate.
prin urmare zic ca ar trebui sa o iertihappy