| κλάους a întrebat:

Buna am si eu o intrebare.Imi place de o fata, de cateva zile o aflat ca imi place de ea dar nu avem nici un contact de ex: sa vorbim sau vreun salut.Astazi la scoala cand ne-am intalnit mi-a zis "Tu vrei sa fi cu mine dar ti frica" Eu mis mai fricos ca nu stiu cum sa vorbesc/comport cu ea si na eu ma sperii mult de un refuzhappyDupaia un baiat o impinso in mine asa din joaca si nu o commentat nu o zis nimic deci parca iar fi placut...Aici am nevoie de sfaturile voastre pls...As avea vreo sansa sa "fiu" cu ea? Sau dupa parerea/experienta voastra ce ati crede? Thx mult. Aveti si fundita pentru rasp.

Răspuns Câştigător
| Loovee a răspuns:

Eu cred ca ii place de tine nuami ca este o fire mai timida...si ar trrebuii sa incepi sa vorbesti cu ea sa te bagi asa in seama cu lucruri banale si la un moment dat daca vezi ca vorbeste cu tine si incearca sa deschida cat mai multe subiecte incearca sa ii spui ca iti place de ea si ca ai vrea sa fi cu ea. Poate ca ea vrea si asteapta sa faci tu primul pas.Si sa nu. ti fie frica te un esec... o sa ai multe in viata.

2 răspunsuri:
| CookieRaider a răspuns:

Eu cred ca te place! ii dau dreptate lu Med

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da incearca ca nu costa nimic