| Ionescu417 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare.Imi place mult de o fata de la mine din clasa si nu stiu cum sa ii spun ca imi place de ea si nu stiu cum sa ii zic.Ma puteti ajuta va rog.

Răspuns Câştigător
| hello1234 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te asiguri ca o sa te ia in serios. Nu ii spune de fata cu toti, ia-o undeva unde sa fiti doar voi doi si spune-i. Eventual poti sa-i cumperi si o floare dar ai grija sa nu te vada nimeni ca o sa se tina dupa voi si o sa strice tot momentul. Ai incredere in tine si daca ea o sa spuna ca nu( ceea ce nu-ti doresc sa ti se intample) incearca sa nu stai numai dupa ea sa nu o sufoci zi pur si simplu ca o mai lasi sa se gandeasca si k daca nu simte nimic ii respecti decizia astfel o sa ii dovedesti k tu cu adevarat ti la ea si nu vrei doar sa-ti bati joc. Mult succes!winking

5 răspunsuri:
| Tibberiw a răspuns:

Nu trebuie sa-i zici direct.Incearca sa fii mai subtil. Apropie-te incetul cu incetul de ea, fa glume si dupa aia totul vine de la sine.

| hello1234 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te asiguri ca o sa te ia in serios si nu o sa creada ca doar glumesti. Ia-o intr-un loc unde sa fiti doar voi doi. Cumpara-i si o floare dar ai grija sa nu va vada nimeni ca o sa se tina dupa voi si o sa strice tot momentul. Daca zice ca nu simte si ea la fel( sper sa nu fie cazul) ofera-i spatiu. Sa nu te tii intruna dupa ea ca sa nu creada ca esti disperat. Zi ca ii mai lasi timp sa se gandeasca si daca rapsunsul va fi nu u o vei intelege. Sper sa simta si ea la fel ca tine. Mult succeswinking

| BePreetyAna a răspuns:

Ii spui in față

| Annaaaa123 a răspuns:

Odoodoo puppy dog eyes ce dragut. poii in primul rand ia-ti curaj si spune-i happy gaseste un loc in care sa fiti numai voi doi si apoi spune happy succes smug