| Eu_5496 a întrebat:

Am si eu o intrebare in legatura cu lentilele de contact, sunt chiar nedumerita. As dori sa achizitionez o pereche de lentile, doar pentru vedere, nu vreau sa imi schimb culoarea, dar problema este ca nu stiu sigur ce sa fac. Vreau sa stiu parerea vostra, cei care purtati lentile. Cum sunt la purtat, aveti dificultati, va deranjeaza uneori, sunt greu de ingrijit? Multumesc!winking

Răspuns Câştigător
| Colors a răspuns:

Lentilele de contact pentru vedere sunt bune, doar ca este mai greu, pentru ca trebuie sa ai grija de ele cat mai igienic daca nu iti poate cauza infectii si roseli ale ochiului!
Deci ele sunt mai greu de intretinut fata de ochelari!
Si mai periculoase, trebuie sa fi atenta la lovituri si altele... ochelari sunt mai siguri si mai simpli, dar pentru cei ce doaresc lentile...necesita o mare atentie!
Pot provoca infectii!
Dar sa stii ca sunt persoane care le sta foarte bine cu ochelarii, cred ca si tie!
Nu e ceva anormal in asta, sunt atat de multe persoane ce poarta ochelari de vedere!

Acum depinde...tu faci cum crezi...

1 răspuns:
| FoReVeRyOuNgBiTcH a răspuns:

Nu iti pune caci vei face o mare prostie! In primul rand, ochiul trebuie sa respire nu sa se sufoce sub lentila whew! In al doilea rand, trebuie sa ai o igiena stricta si sa ai grija sa nu te freci la ochi ca o sa-ti alunece. Nici macar medicii oftalmologi nu recomanda purtarea lentilelor, mai ales sub varsta de 18-20 de ani. Unul din parintii mei lucreaza la Oftalmologie (La Ochi) si stiu foarte multe pentru ca si eu am vrut sa-mi pun (am 13 ani), dar nu mi-au recomandat doctorii. Mai bine de la 18 ani in sus e recomandat sa-ti pui! Si eu as vrea sa-mi pun dar trebuie sa mai astept. Pune-ti ochelari, ca alta solutie nu ai... Si eu port, desi ii urasc. Fundita? kiss