anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare, in legatura cu tenul meu. Am pe fata niste zgrabunte mici, albicioase, iar uneori imi ies ceva pete rosii, mici, care ma mananca foarte tare si daca ma scarpin se maresc, nu mult, insa trec dupa cateva ore straight face. M-am dat cu o crema recomandata de farmacista : Nidoflor, insa nu a avut un efect prea bun. Am evitat sa merg la un dermatolog, in speranta ca o sa-mi treaca. Daca ati fost in situatia mea, sau stiti ceva creme care ma pot vindeca, va rog sa imi raspundeti happy. Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Dragul meu,
Pentur asemenea probleme legate de tenul pielii fetei ar trebui sa te adresezi imediat unui dermatolog, deoarece daca lasi sa treaca prea mult timp se poate agrava.
Ai putea incerca sa folosesti o crema abraziva de curatare a tenului dupa care aplici acea crema recomandata de farmacista, insa nu garantez rezultatul.
Cel mai bine te adresezi medicului de urgenta. Multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt cam in aceeasi situatie cu a ta dar eu am mers la dermatolog si trebuie sa urmez un tratament foarte lung...pastile, creme, etc. Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru. E pentru sanatatea ta... Bafta multa si sa te faci bine :*:*:*:*:*:*:*