| kido520 a întrebat:

Am si eu o intrebare in legatura daca e bine ceea fac eu.Pai am decat 14 ani am avut prieten dar m-am despartit[am mai spus-obig grin]mi-am bagat pierce in buza am vrut sa fug de acasa am fumat am baut am facut multe chesti nebunesti si acum nu stiu daca e bine ce am facutlaughing si cum pot sa ma inteleg mai bine cu parinti mei pentru ca ei au aflat tot ce am facut eu si sunt f supy pe mine si as vrea sai inpac cumva!big grin

Răspuns Câştigător
| Michisor a răspuns:

Ascultai! aratale ca poti fi fetita lor care era odata sa zic asabig grin si nu mai bea nu imi fuma nu iti mai da pierce. pentru ca esti doar un copil ...si ei isi fac griji pentru sanatatea ta. pentru viata ta PENTRU TINE! ei te'au crescut si nu stiu mi se pare aiurea sa fugi de acasa. la urma urmei st parinti tai! deci acultai ia note mari fi mai apropiata de ei aratale c aoti fi o fata model nu o fata de strada la doar 14 ani! big grin asta ar fi esentialu te pupic:*:* sper sa ajut la ceva big grin

7 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Care adolescent la viata lui nu a facut, ceea ce ai facut si tu, chiar daca astazi este o persoana matura?
Interesant mi se pare faptul, ca recunosti aceste mici accidente, totul este sa nu persisti in a le face in continuare, intr-adevar le numesti bine "chestii nebunesti", dar daca realizezi aceste lucruri negative, inseamna ca iti dai seama ca nu ai procedat bine.
Ti-ai suparat parintii si vrei sa-i impaci cumva, atunci fa-ti o retrospectiva a tot cea ai facut rau, da uitarii totul si schimba-ti radical modul de comportare nu numai fata de ei, ci si fata de cei ce te inconjoara, prieteni, colegi, profesori.
Ai vrut sa fugi de-acasa...si unde te duceai, unde era mai bine decat la tine acasa in patucul tau? Acolo, de bine de rau, este oaza ta de liniste, cand te aduni dupa toate nebuniile pe care le faci si pe care nu le vei mai face, da?!
Ti-ai pus pierce in buza, ai fumat, ai baut, astea trec, dar sper ca n-ai facut si sex.
Revin la parintii tai: acum sunt suparati, impaca-i prin orice mijloace, poarta-te mai frumos cu ei, fii tolerenta, mai lasa da la tine, depinzi de ei deocamdata, mai asteapta putin, mai fii copila, nu te maturiza asa dintr-o data, mai alinta-te cu parintii, pentru ca odata ajunsa la maturitate, matura ramai o viata. Mai tarziu, mult mai tarziu vei realiza insemnatatea parintilor in viata ta si vei regreta mult comportamentul tau de astazi si...mai gandeste-te ca si tu vei fi mama si vei trece prin aceleasi situatii prin care trec acum parintii tai, vei fi mai induratoare oare?
Gata cu morala, sper ca m-ai inteles corect si nici nu te-ai suparat prea tare pe mine.

| Coriii a răspuns:

U trebuie sa le recastigi incredereawinking

| irina20 a răspuns:

Eu cred ca comunicarea este cheia. Spune-le parintilor ce ne-ai spus si noua. Daca iti pare rau(ceea ce ar trebui)spune-le. Ajuta-i sa te ajute.Totusi 14 ani tigari, alcool? Gandeste-te la tine.La varsta ta majoritatea adolescentilor o fac pentru ca se considera cool, si ca au ce povesti in spatele blocului.Urat.Incearca sa te axezi pe alt domeniu. PuP si bafta!

| mistikk a răspuns:

Pai incearca sai asculti sa nu le iesi din vorba tot ce zic ei asa sa faci pentru o perioada de timp big grin

| Ankhsenamone a răspuns:

Pentru inceput, pune-te doar cateva momente in locul parintilor tai! ei isi fac griji mari pentru tine si iti doresc doar binele.Esti la varsta adolescentei si nu esti singura in cazul asta, doar ca ar trebui sa gandesti de doua ori inainte sa faci ceva. Ceea ce faci te poate afecta, iar in timp iti va parea rau si stii prea bine ca el nu va mai putea fi dat inapoi...
Spune-le parintilor ca iti pare rau si promite-le ca nu se va mai intampla niciodata; in felul acesta, vor avea din nou incredere in tine si te vor ierta cu siguranta! bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa te sfatuiesti cu un psiholog. Nu o lua ca pe un repros, insa el te poate ajuta foarte binewinking

| ioana_4251 a răspuns:

Salut, pari a fi candidata perfecta pentru emisiunea la care lucrez. Poate ai auzit de emisiunea Comanda la mine! sau poate ai curiozitatea sa o cauti pe youtube... Iti propun sa stam de vorba un pic si exista sanse sa castigi mai multe lucruri de cat crezi. Numarul meu este 0729 209 690.Nu ai nimic de pierduthappy