| ALECSANDRICI a întrebat:

Buna am si eu o intrebare inca nu mi-a venit ciclu si mam dezvoltat putin si am 13 ani jumatate ce sintome ai la primul ciclu cum iti dai sema ca vine? scuze

Răspuns Câştigător
| Ebsghjs a răspuns:

Pai o sa inceapa sa-ti curga un lichid alb, sa te doara burta, sa te simti mai obosita, sa ai pofta foarte mare de dulciuri si sa te doara burta. Iar dupa ce iti vine, nu ai voie sa te duci la plaja\strand, sa te plimbi cu bicicleta, sa stai pe gresie. Dureaza intre 3-7 zile. La tine va fi neregulat. Adica va veni acum, si poate peste 2-3 luni. Nu te ingrijora, o sa ai chestia asta toata viata happy.

| ALECSANDRICI explică (pentru Ebsghjs):

Mssss deja imi curge chestia ai alba si am pofta de dulkiuri ma simt obosita noaptea ma doare burta si chesti mss mult

| Ebsghjs a răspuns (pentru ALECSANDRICI):

Imi pare bine ca te-am ajutat. Oricand! kiss

5 răspunsuri:
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Pai sincer mie cand mi-a venit a fost o adevarata suprizalaughing) [ma durea putin spatele] thinking acum depinde de fiecare persoana...e posibil sa te doara burtica si spatele in acelasi timp sau sa nu te simti bine..si alte banale sintome thinking

| ilovei a răspuns:

Nu la toata lumea este la fel. Eu nu am avut nici un fel de simptom, si nu am nici acum. Mie mi-a venit la 14 ani, dar nu m-a durut nici capul, nici burta, absolut nimica. Singura chestie pe care am observat-o este ca inainte de a-mi veni ciclu am o stare de spirit foarte bunalaughing.

| Lorys a răspuns:

Pai o sa te doara burtica spatele si posibil si capul si eu am tot 13 ani dar mea venit la 12 nu-ti fa probleme o sa-ti vina