| mady34 a întrebat:

am si eu o intrebare:Justin Bieber chiar este tata? conform publicatiilor de pe internet, asta rezulta, dar nu prea imi vine sa cred! Care e parerea voastra?

4 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Nu ,nu este adevarat.

| Bella03 a răspuns:

-Cred ca da, daca stirea este publicata pe toate paginile de pe google.
Dar totusi sa nu tragem concluzii pripitehee hee

| LeGaL a răspuns:

Justin Bieber a fost obligat sa faca testul ADN pentru a vedea daca este tata sau nu!
Un adevărat scandal în care este implicat cântărețul Justin Bieber ține prima pagină a presei internaționale. O tânără de 20 de ani susține că artistul ar fi tatăl copilului ei de trei luni. Tocmai de aceea starului i s-a cerut să facă un ADN pentru a vedea dacă este sau nu adevărată această afirmație.
"Este evident că Justin Bieber este tatăl copilului.
Acest lucru va fi dovedit în instanță. Ea nu cere mulți bani. Vrea doar să dovedească faptul că este copilului lui, pentru ca micuțul să primească sprijinul pe care îl merită și să crească în condiții decente, nimic mai mult", au declarat avocații femeii."

| ShowYourSwag a răspuns:

PENIBIL.De ce naiba se face atat caz pentru o astfel de prostie.Cred ca toata lumea si''''a dat seama ca femeia asta are ceva la cap.S''''a gasit si ea acum, cand ii merge bine lu'''' Justin, sa''''i pateze imaginea.In primul rand, ea zicea ca totul a durat 30 de sec., nu ai cum sa ramai gravida in 30 de secundelaughing.In al 2 lea rand, nebuna zice ca faptul s''''a ''''petrecut'''' intr''''o baie si ca Justin era virgin.Poi Justin e un tip romantic si sunt 100% sigura ca nu ar face''''o pentru prima data intr''''o baie si mai ales cu o fata necunoscuta.In al 3 lea rand, Mariah asta s''''o fi uitat in oglinda? Totusi, Bieber este o celebritate si nu cred ca nu are si el anumite standarde in ceea ce priveste fizicul fetei.Mariah are un corp foarte deformat, dupa parerea mea.Este de ajuns o singura poza sa va dati seama ce fel de fata este.Cine stie prin ce bar o fi fost si cu cine s''''o fi culcat.Si s''''a gasit si ea acum ca e copilul lu'''' Bieberrolling on the floorEste o curvaaa, vrea doar bani si celebritate.Mi''''e sila de persoanele ca ea phbbbbt