| DenySiGaby a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de un baiat.S-a despartit de mine si acum se da la cea mai buna prietena a mea. Intreadevar sunt putin geloasa.Si a trecut aproape o saptaman de cand ne-am despartit odata eram cu un baiat, si ne-am intalnit de mai multe ori dar sutem doar prieteni. Atat! Si el a observat fiind prieten cu baiatul respectiv. Si cand mergem odata la scoala in pauza cu baiatul acela el s-a bagat iontre noi deparca ar fi vrut sa ne desparta ceva de genul.La luat deoparte si i-a spus ceva dar nu stiu ce. In fine cum ma sfatuiti in legatura cu el. Ca eu inca il mai iubesc. Credeti ca o fi gelos? Ca va amintresc ca se da si la cea mai buna prietena a mea numai cand sunt eu prin preajma lor sad. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Hieer a răspuns:

Nu m-ai suferi dupa el. Fa-l si tu gelos, vorebeste cu altii baieti...

6 răspunsuri:
| Hieer a răspuns:

El e inca indragostit de tine. Se da la prietena ta doar ca sa te faca pe tine geloasa...doar atat. Daca nu te-ar m-ai fii iubit nu l-ar fi luat pe prietenul tau de langa tine.happy

| DenySiGaby explică (pentru Hieer):

Pai nu cred ca inca ma iubeste deoarece nu cred ca se despartea de mine. Degeaba fara motiv crying...

| DenySiGaby explică (pentru Hieer):

Mersi de sfat smug

| Hieer a răspuns (pentru DenySiGaby):

happy npc

| Hieer a răspuns (pentru DenySiGaby):

Nu m-ai suferi dupa el. Fa-l si tu gelos, vorebeste cu altii baieti...

| tpuforyou a răspuns:

Parerea mea sincera este ca este un nesimtit! ce vrea sa iti demonstreze...

| robyionutz a răspuns:

Eu cred ca inca te mai iubeste si se da pe langa prietena ta sa te faca geloasa dar eu zic ca daca nu iti spune ce simte pentru tine sa il uiti si sa incerci sa te indragostesti de alt baiat BFTA